Update RIVM: Wederom geen nieuwe opnames vanuit gemeente Bernheze

NEDERLAND - Vandaag zijn er 42 patiënten in het ziekenhuis opgenomen (geweest) gemeld. Er zijn 26 personen als overleden gemeld. Deze gemelde personen zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van voorgaande dagen vaak nog aangevuld.

Tot nu toe zijn er 40.770 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld aan het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu . De cijfers van de afgelopen dagen passen bij het beeld dat de maatregelen werken. Omdat niet alle COVID-19 patiënten getest worden, zijn de werkelijke aantallen in Nederland hoger dan de aantallen die hier genoemd worden.

BERNHEZE
Onderstaande kaart geeft het aantal opgenomen patiënten weer vanaf het begin van de coronacrisis. De gekleurde vlakken geven niet het totale aantal patiënten, maar het aantal per 100.000 inwoners. Bernheze staat op 307,2 op basis van 100.000 inwoners. Op basis van bijna 31.000 inwoners komen we uit op totaal 95 inwoners die opgenomen zijn en zijn geweest vanaf het begin van de coronacrisis. Dit betekend dat er in de afgelopen 3 dagen uur geen nieuwe inwoners zijn opgenomen of opgenomen zijn geweest.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl