‘Woord van Troost‘ officieel geopend. Je kunt de route ook fietsen

BERNHEZE - Burgemeester Moorman opende vrijdagmiddag officieel het project van de Bernhezer Kunstkring ‘Woord van Troost’ bij de bakkers Lamers in Heesch. Zij hebben ook een reclameframe beschikbaar gesteld.

“Een kadootje is het, deze woorden van troost“ zegt de burgemeester. En het is nodig want er is heel veel verdriet in Bernheze. Verdriet om mensen die overleden zijn, verdriet om de vele besmettingen, verdriet om de zieken, verdriet bij ondernemers woorden van troost. Woorden bieden troost in moeilijke tijden waarin we elkaar niet kunnen vastpakken en een arm om elkaar heen kunnen slaan.

Een compliment aan Mathieu Bosch en Jeanine van der Giessen van de Bernhezer Kunstkring, binnen tien dagen hangen er intussen veertien gedichten in Bernheze. Heesch: CC De Pas, De Eijnderic, Wiegmans Jumbo, de bakkers Lamers en Van Munster Recyclers 2x). Loosbroek: Lunenburg Event & More en Dagwinkel Schouten. Nisterode: Van Tilburg Outlet. Heeswijk Dinther: Laverhof en Jumbo. Vorstenbosch: Medi Spa Annelies ( 2x ) en Kerkstraat.

Na het officiële gedeelte deelde Ilse Lamers met gepaste afstand een stukje Bernhezer uit. Deze lekkernij heeft als slogan ‘beter een goede Bernhezer dan een verre vriend’. Heel toepasselijk. 

“De Bernhezer Kunstkring is nog op zoek naar meer ondernemers of particulieren die mee willen werken aan het initiatief door hun reclameframes ter beschikking te stellen voor poëzie,” vertelt bestuurslid Jeanine van der Giessen. “We leveren gratis een bemoedigende tekst op een passende zeildoek aan”.   

Tevens is er een fietsroute gemaakt zodat iedereen een rondje Bernheze kan fietsen om de woorden van troost te bezoeken.
Klik hier om de fietsroute te downloaden.

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl