Workshop vlindersafari

Super om te doen, ook op anderhalve meter afstand! Mooie foto's maken met oog voor detail en plezier in het fotograferen zijn de rode draad van deze workshop. Met maximaal vier andere personen ga je mee voor een workshop fotograferen bij Vlindersafari in Gemert. In deze workshop krijg je kort uitleg over de verschillende vlinders en hun gedrag. Daarna kan iedereen aan de slag om de vlinders te fotograferen. Tijdens het fotograferen is er voldoende tijd en aandacht voor iedereen om vragen te stellen.

Op deze manier zie je zowel de kennis die je opdoet over vlinders als de kennis van het fotograferen terugkomen in de foto’s. Mooie foto’s maken met oog voor detail en plezier in het fotograferen zijn de rode draad van deze ochtend.

De workshops worden door Edwin Hendriks verzorgd op de volgende dagen:

  • Vrijdag 4 september
  • Woensdag 9 september
  • Maandag 14 september
  • Vrijdag 18 september
  • Dinsdag 22 september

Steeds van 10.00 tot ongeveer 12.30 uur. We verzamelen rond 9.50 uur in Gemert. De kosten voor deze workshop zijn slechts
€ 15,- per persoon en dit is inclusief entree en een drankje. Mocht je interesse hebben, dan kun je je aanmelden via www.anderzendichtbij.nl/workshops of via info@anderzendichtbij.nl.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl