Speeltuinen in Bernheze

BERNHEZE - Speeltuin natuurcentrum de maashorst: Ontdek wat de Maashorst te bieden heeft terwijl je kinderen buiten in de natuurlijke speeltuin spelen. Met de wisenten op een grote foto op de achtergrond ontdekken zij ook wat het natuurgebied te bieden heeft.

Erenakkerstraat 5
5388 SZ Nistelrode

Kabouterpad: Met een wandeling (2,5 km) langs alle kabouter in het bos leer je spelend van alles over de natuur. Ga op onderzoek en ontdek welke dieren er allemaal hebben gelopen op het struinpad. Op de open plek kun je de vogels van het bos voeren en ga op zoek naar de vogelhuisjes in de bomen. Langs de beek groeien bessenstruiken en plukbomen. Dat wordt smullen!

Hoek Maashorstweg/Slabroekseweg
5388 SZ Nistelrode

Natuurspeeltuin Heesch: 'Volg je oerinstinct en ga', meldt de tekst op een informatiebord. Deze regel kent de regio al langer als slogan van natuurgebied De Maashorst. Ze staat niet toevallig in deze speeltuin. De gemeente Bernheze legt hier op de rand van Heesch bewust een verband met De Maashorst. De speeltuin is te vinden tussen Schoonstraat 99b en 101 in Heesch, naast de voetbalclub HVCH.

Schoonstraat 99 B
5384AM Heesch 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl