Geloven Nu

HEESCH/NISTELRODE/VORSTENBOSCH - Heeft u soms ook de behoefte om eens echt een goed gesprek te voeren? Ontmoetingen van alledag gaan vaak over het weer, de laatste aankopen of het plaatselijke nieuws, maar doorgaans niet over kernvragen van het menselijk bestaan. Toch houdt u dat bezig. U zou wel eens in kleine kring vertrouwelijk willen spreken over zaken en dingen die er werkelijk toe doen. Dat kan! Als parochie De Goede Herder starten we ook dit werkjaar weer met een nieuwe Geloven Nu-groep.

Waar geloof ik in, wat bezielt mij en wat vind ik nou echt belangrijk in mijn leven? En heeft dit iets te maken met wat ik in de Bijbel kan lezen? Als dit uw vragen zijn dan is Geloven Nú iets voor u. Geloven Nú is een eigentijdse en inspirerende methode waarin mensen op basis van Bijbelteksten met elkaar spreken over hun geloof en de levensvragen die hen bezighouden. Er wordt geprobeerd verhalen uit de Bijbel te vertalen naar het leven van nú: wat kunnen we nú met deze verhalen, wat vertellen
ze ons en hoe kunnen we daar in ons dagelijks leven mee om gaan?

Vanaf september kan er in onze parochie een derde Geloven Nú-groep starten. Om mee te doen is het niet nodig bijbelkennis te bezitten of lid van een kerk te zijn. De bijeenkomsten worden gehouden óf in een pastorie/parochiecentrum óf bij een deelnemer thuis, en dat kan zowel overdag als ’s avonds zijn, alles afhankelijk van waar de voorkeur van de groepsleden naar uit gaat. Het bijeenkomen kan één of twee keer per maand zijn. 

Voor meer informatie en aanmelding: a.bergsma@parochiedgh.nl of 0412-451215.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl