Dag van de Mini-Bieb & Opening Mini-Bieb de Vlindertuin

NISTELRODE - Een Mini-Bieb! Hoe werkt zoiets nou? Sommigen van jullie hebben het al gezien. Na hard werken heeft Nistelrode er een mooie nieuwe mini-bieb bij! Mini-Bieb De Vlindertuin is te vinden aan de Baansteen 27 in de Zwarte Molen. Iedereen van groot tot klein is welkom om gratis boeken te lenen & ruilen, maar ook om buurtgenoten ontmoeten. Als je een boek mooi vind, en het is geen zwerfboek, mag je het ook houden. Of doorgeven aan anderen via een andere mini-bieb bijvoorbeeld.

Een boek of tijdschriften brengen mag uiteraard ook! En soms.. vind je ook andere bijzondere dingen in de mini-bieb, zoals een gelukssteen.

Dag van de Mini-Bieb & Opening
Op zaterdag 19 september vieren we de opening tijdens de Nederlandse Dag van de mini-bieb! Kom gerust langs voor wat te drinken, boeken te lenen of rond te snuffelen in de weggeefhoek. Boeken en tijdschriften zijn van harte welkom! Ze kunnen ook opgehaald worden in overleg. Kleurwedstrijd Om er een echt feestje van te maken, houden we ook een kleurwedstrijd! Op onze Facebook pagina of in de minibieb vinden jullie een mooie kleurplaat. Lever deze in bij onze brievenbus en maak kans op een leuk prijsje.

Zwerfboekenstation De mini-bieb is ook een officieel Kinder Zwerfboeken Station. Je herkent zwerfboeken aan de sticker op de kaft. Op die sticker staat: Neem me mee! Je mag het gratis mee naar huis nemen en lezen. Als je het uit hebt, laat het dan weer zwerven. Dan kan een ander kind het ook lezen.

Vragen: devlindertuin@xs4all.nl
Facebook: @MinibiebDeVlindertuinNistelrode 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl