MG SERVICE professioneel in kwaliteit en service

Het einde jaar is in zicht, toch is er nog tijd genoeg om bij MG Service van de spaarkaart gebruik te maken. Het team van MG Service bedacht voor de klanten een mooie eindejaarsactie, zo bedanken ze hun klanten en werken toe naar drie bijzondere open dagen. 10, 11 en 12 december geniet u onder genot van een hapje en drankje niet alleen van onze mooie kortingen maar ook van demonstraties en andere speciale acties, een kijkje achter de schermen en voor alle belangstellenden een gratis presentje!

Vooraf sparen voor een mooie korting tijdens de open dagen
De stempelactie is tot aan 9 december een mogelijkheid om korting te verzamelen die tijdens de open dagen geïncasseerd kan worden op aankopen. Bij aankoop van € 25,- euro krijgt u een stempel op een kaart en bij 20 stempels is uw kaart vol. Deze kaart is € 10,- korting op uw aankopen tijdens de open dagen. De actie geldt op elke aankoop van goederen en u krijgt € 10,- korting per kaart die u als klant inlevert bovenop de normale korting.

“Om nieuwe klanten kennis te laten maken met onze diensten moeten we met interessante acties komen, nog niet iedereen weet dat we naast kwaliteit gereedschap ook bedrijfskleding van o.a. Helly Hansen verkopen. Daarnaast biedt MG Service de mogelijkheid om kleding te voorzien van uitstekende kwaliteit logo’s en teksten voor bedrijven en verenigingen.”, Mari van Grinsven, oprichter van MG Service, vertelt gedreven als een enthousiaste ondernemer. Mari is samen met een team van inmiddels 10 professionals, bezig het bedrijf te laten groeien: “Met de juiste man op de juiste plaats kunnen we optimaal presteren en groeien we steeds verder. Dit met een vaste regel: er worden geen concessies gedaan in de service of kwaliteit. Dus ook deze actie geldt voor alle kwaliteit en service die de klanten van ons gewent zijn en die nieuwe klanten gaan ervaren.” Alex Goossens, de vertegenwoordiger van MG Service, vult aan: “Sommige bedrijven geven bijvoorbeeld een flesje wijn, wij denken onze klanten te verrassen met een goede service en een scherpe prijs.”

Het bedrijfsprofiel
De verkoop en service is gericht op het bieden van doelgerichte totaaloplossingen voor de klant. Gereedschap, machines, werkmateriaal als trappen, ladders, rolsteigers, maar ook werkkleding met opdruk om herkenning te genereren. De experts bij MG Service spijkeren continu hun kennis bij door volgen van cursussen en opleidingen, hierdoor kunnen ze veel gespecialiseerde diensten leveren zoals; persoonlijk aangemeten oordoppen zonder afspraak, VCA- en EN/NEN-Keuringen aan gereedschappen, machines en klimmaterialen en reparatie, onderhoud en aanpassing van gereedschap en materialen.MG Service is te vinden aan de Canadabaan 2 op het bedrijventerrein van Nistelrode, maar ook kunt u bellen (0412-617299) voor een vrijblijvend bezoek bij u op het bedrijf.

Open dagen bij MG Service:
10 december 8.00 tot 17.30 uur
11 december 8.00 tot 17.30 uur
12 december 8.30 tot 12.30 uur
Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl