Druk bezochte open dag van Meersports

Afgelopen zondag was het een drukte bij Sport & Healthclub Meer Sports aan het Vijfeiken in Heesch. Vele geïnteresseerde kwamen kijken wat er allemaal mogelijk is bij het sportcentrum van Heesch.

Vele demonstraties werden er gegeven door huidige leden zoals o.a sh’bam, xco, zumba, bodypump, kick-fun en nog veel meer. Meer Sports heeft ook verschillende lessen waar kinderen zich voor op kunnen geven. Neem jumping-kids, zumba-kids, dancing-kids, streetdance, kicking kids en de fit-club. Voor alle leeftijden heeft Meer Sports iets in het assortiment. Het juiujitsu-team van Instituut Sterk was ook aanwezig om verschillende demonstraties te geven.

De medewerkers van Meer Sports waren aanwezig om iedereen te woord te staan, vragen te beantwoorden of een rondleiding te geven.

Tot en met 31 januari is er een nieuwjaarsactie voor leden en niet leden

Actievoorwaarden:

Leden: Laat vrienden, familie, kennissen inschrijven en ontvang per inschrijving 1 maand gratis sporten.
Actie geldt voor leden die zijn ingeschreven in 2012 of eerder m.u.v. jeugd en club abonnementen.

Nieuwe leden: Betaal in januari 2013 geen inschrijfkosten & verdien je sportkleding terug!
Meld je aan voor 14 januari 2013. Maak je stempelkaart vol, door 4 keer vrijblijvend, gratis proef te draaien t/m 31 jan 13.
• Stempelkaart vol, interesse om lid te worden bij Meer Sports? Schrijf je in betaal geen inschrijfgeld en ontvang een cadeaubon voor van Tilburg mode & sport.


Actie geldig  t/m 31 januari 2013.


Klik hier voor een overzicht van een foto impressie
Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl