Aan de bezorgers van DeMooi Bernhezekrant

BERNHEZE - De bezorgers van DeMooiBernhezekrant zijn in dienst van een verspreider, en niet direct bij DeMooiBernhezeKrant. Hierdoor hebben wij  geen inzicht in wie onze bezorgers zijn of wat er speelde. Inmiddels zijn we op de hoogte en betreuren wij de gang van zaken van de afgelopen tijd inzake Excellent Verspreidingen. Aanvullend op het bericht van de curator, aan belanghebbenden, staat DeMooiBernhezekrant garant voor de betalingen aan de bezorgers van DeMooiBernhezeKrant.

Door de vervelende omstandigheden bij en voor de verspreider Excellent zijn wij genoodzaakt om, tot nader bericht, de verspreiding van DeMooiBernhezeKrant zelf op te pakken. De curator is druk doende te inventariseren wat er allemaal speelt en hoopt belanghebbenden zo snel mogelijk te berichten over een geschikte overname kandidaat.

Mocht je vragen hebben over het faillissement mail dan naar insolventie@vanewijkadvocaten.nl.
Bij algemene vragen kan je terecht via info@demooibernhezekrant.nl (wij reageren altijd binnen een werkdag op je vragen). Op berichten op social media reageren wij niet. De bezorging heeft onze hoogste prioriteit.

Het belangrijkste: wij van DeMooiBernhezeKrant zijn trots op onze bezorgers. 
Jullie zijn het die uiteindelijk elke week door weer en wind ervoor zorgen dat DeMooiBernhezeKrant, waar wij veel zorg aan besteed hebben, bij iedereen op woensdag in de bus ligt. Daarnaast zijn wij trots op onze kwaliteit en deze kwaliteit willen wij ook graag in de bezorging blijven doorvoeren, jullie zijn tenslotte een visitekaartje van DeMooiBernhezeKrant.

Wij zouden het op prijs stellen als jullie je vakantie of verhindering voor de aankomende tijd nogmaals willen doorgeven. Dit om misverstanden te voorkomen en de open wijken voor die periode tijdig in te kunnen vullen.  Hopende op jullie medewerking en inzet voor onze verspreiding.

We hopen dat jullie vertrouwen in ons hebben en dat we er samen weer vol tegenaan gaan. Een hele mooie zomer gewenst. 

Met vriendelijke groet,

Heidi Verwijst & Rian van Schijndel
Bernheze Media
Nistelrode

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl