Hulliewien feestweek

UDEN - Hullie weten nog goed dat op donderdag 17 oktober 2002 de opening plaats vond van Hullie. Anno 2017 ziet Hullie er heel anders uit, maar de boodschap is nog steeds hetzelfde: kinderen vermaken met lekker spelen en volwassenen en kinderen heerlijk eten en drinken voorschotelen. Daarom is Hullie trots op het 15-jarig bestaan. En dit gaan we natuurlijk vieren met jullie. Met een geweldig feestprogramma.

Hullie Heerlijke Herfstvakantie hebben we dit jaar omgedoopt tot HULLIEWIEN FEESTWEEK. Een overvol programma met voor ieder wat wils. Op sommige dagen is er een spannende Hulliewien speurtocht door heel Hullie waar een hele leuke prijs mee te winnen valt.

Op de twee zaterdagen komt ook nog Kids dj Tim. Hij zorgt met zijn muzikale show voor veel interactie met zowel de kinderen als de volwassenen. Op de beide zondagen is er op Hullie podium live muziek te horen. Het One dollar quartet zorgt voor rockabilly sound. Bekende covers uit de 60-70-80-er jaren country, rock-a-billy en rock ’n roll is voldoende om iedereen op de tenen te krijgen.

De band Get the groove zorgt voor een meer groovy sound met zangeres Nikenia Martis die voorheen zelfs bij Hullie heeft gewerkt.

En wat te denken van Hulliewien schmink & verkleedpartij. Kinderen worden geschminkt, mogen een Hulliewien pak aantrekken, waarna een fotoshoot plaats gaat vinden; erg leuke foto’s krijg je op deze manier. Verder zal er op Hullie verjaardag een magische goochelaar rondlopen bij Hullie en trakteert Hullie ook nog…..

Kortom Hulliewien feestweek mag je niet missen!

Tijdens Hulliewien feestweek is Hullie dagelijks geopend van vrijdag 13 oktober tot en met zondag 22 oktober van 10.00 tot 19.00 uur en op de zondagen zelfs tot 20.00 uur.

Hawdoe en tot Hullie !

Hullie in Uden
Canadasweg 3-A
5406 TS Uden
0413-257534

www.hullie.nl volg ons ook op FACEBOOK of TWITTER

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl