Van Tilburg Kids gaat naar de overkant

NISTELRODE – Een aantal bouwbedrijven uit de regio is druk bezig in het pand aan de overkant van Van Tilburg Mode, waar de afdeling kindermode van Van Tilburg wordt gevestigd. De verbouwing vordert gestaag. Peter van Tilburg geeft een update van de plannen en vorderingen.

Winkelbeleving
Peter: “Toen de huurder van het pand, dat al ons eigendom was, onlangs naar een andere kern verhuisde, zijn wij naarstig op zoek gegaan naar een nieuwe bestemming. Bij nader inzien bleek het een mooie kans om onze kinderafdeling zelfstandig neer te zetten en beter te profileren. Ouders combineren het kopen van kinderkleding zelden met aankopen voor zichzelf, omdat hun kinderen dan alle aandacht nodig hebben. De nieuwe winkel zal helemaal worden toegespitst op de kids, wat betreft sfeer, inrichting en faciliteiten. Het aanbod aan kinderkleding blijft hetzelfde, maar kinderen kunnen er ook gamen, knutselen of een glaasje prik drinken. Daarmee creëren we ook voor deze doelgroep een stukje winkelbeleving en verblijfskwaliteit, zoals we dat ook al geruime tijd doen in onze andere vestigingen.

De plannen
Het wordt een hele ‘schuifoperatie’. Als de kinderkleding verhuist, komt de huidige afdeling kinderkleding vrij. Daar gaat de afdeling Heren Casual heen. Daarmee komt er meer ruimte voor de dameskleding en kunnen we het huidige aanbod actualiseren en aanvullen. Daar gaan we straks ook de uitbreiding met Laar 14, waar voorheen de kapsalon zat, voor gebruiken.

Volgens planning is de nieuwe kinderafdeling op 13 oktober klaar. Dat lijkt te gaan lukken.

De vernieuwde Heren Casual moet voor de Kerst klaar zijn en de vernieuwde damesafdeling zou dan in het voorjaar van 2018 gereed kunnen zijn.

De verbouwing
Er wordt hard gewerkt aan nieuwe installaties, airconditioning, vloeren en plafonds en alles wat daartussen zit. We willen alles mooi en doelmatig inrichten, niet alleen voor de klanten maar ook voor de medewerkers. De centrale regie van de verbouwing is in handen van Store 3D Nieuwkuijk. Zij zijn al jaren onze vaste partner bij verbouwingen. Het is voor ons heel prettig dat we ons niet met ieder tegeltje en lampje hoeven bezig te houden, al gaat het natuurlijk wel in samenspraak. Store 3D onderhoudt contact over de bouw met de andere betrokken partijen.   

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl