MG Service, onbekend maar niet onbemind

NISTELRODE - Aan de Canadabaan op industrieterrein Kleinwijk in Nistelrode verrijst momenteel een nieuw indrukwekkend pand. Achter de gevel bevindt zich een bedrijf dat zich echter al ruim twintig jaar met een unieke kijk op service en techniek weet te onderscheiden. Eigenaar Mari van Grinsven begon in 1998 aan huis zijn eigen technische groothandel. Hij leverde en repareerde gereedschappen en machines maar door zich te verdiepen in zijn producten wist hij feilloos wens en toepassing met elkaar te verenigen. Inmiddels staat er een florerende onderneming waar een enthousiast team mensen dagelijks inzet voor klanttevredenheid door de juiste toepassing van techniek in bouw, installatie en industrie.

Onder particulieren is de naam MG Service niet erg bekend wat op zich niet vreemd is gezien het bedrijf zich bezighoudt met voornamelijk zakelijke klanten. In die wereld is MG Service bijna een begrip geworden. Als het gaat om productadvies, maatwerk in gereedschap en onderhoud en reparaties, wordt de kennis van MG Service al vaak ingeroepen.

Eigen technische dienst
MG Service beschikt over een eigen technische dienst. De servicemedewerkers kunnen uw machines direct repareren en ze zijn ook in staat om apparaten en andere materialen aan uw specifieke wensen aan te passen. Buiten het periodiek keuren van gereedschappen en klimmaterialen beschikken zij ook over genormaliseerde apparatuur voor kalibratie van momentsleutels, laserwaterpassen en crossline-lasers. Zelfs diverse meet- en regelapparatuur kan in huis worden gekalibreerd en afgesteld.

Daarnaast is MG Service landelijk en Europees service- en reparatie center voor vele fabrikanten en merken waaronder; Viega, Ridgid, Kärcher Professional, Senco en Sola (waterpassen en lijnlasers).

Werk- en vrijetijdskleding
Ook op het gebied van kleding, veiligheidsmiddelen en schoeisel onderscheid MG Service zich door kennis van materialen en de toepassingen hiervan. Zodoende heeft het bedrijf diverse kledinglijnen met een hoog draagcomfort met juist een uniforme- of casual uitstraling. Omdat hierbij mode en uitstraling tegenwoordig ook een grote rol speelt heeft de verkochte kleding ook voor particulieren veel voordelen en is deze naast gebruik als werkkleding ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld vrijetijds- en outdooractiviteiten.

Uniek is dat u bij MG Service gehoorbescherming aan kunt laten meten zonder afspraak. De gehoorbescherming voldoet aan de hoogste kwaliteit voor bouw en industrie maar is daardoor ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld motorrijders en festival- en concertbezoekers.

Kwaliteit zie je niet, daar werk je mee
De medewerkers beschikken over parate kennis van het assortiment van ongeveer 180.000 artikelen. Ze leveren uitsluitend gerenommeerde (A-)merken en gaan graag voor u op zoek naar dat ene cruciale onderdeel. Wat ze beloven, doen ze. Iedere medewerker binnen de organisatie brengt het credo ‘Kwaliteit zie je niet, daar werk je mee!' in de praktijk.

 

 

 
Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl