De Dames van Hurkmans genomineerd voor titel Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar!

HEESWIJK-DINTHER/DENBOSCH - Een vakjury heeft De Dames van Hurkmans geselecteerd als een van de tien kanshebbers op de titel ‘Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2018-2019’. De verkiezing, op initiatief van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, wordt dit jaar voor de twaalfde keer georganiseerd. 

De vakjury heeft deze eerste selectie gemaakt uit autobedrijven die werden voorgedragen door BOVAG en BOVAG-partners. Mariëlle en Janita Hurkmans afkomstig uit Heeswijk-Dinther van De Dames van Hurkmans zijn heel erg blij met de erkenning: ‘Wij zijn super trots en dankbaar dat wij tot de 10 halve finalisten behoren. Toen we 2 jaar geleden onze Autoboetiek de Dames van Hurkmans opende hadden we niet kunnen bedenken dat we na 2 jaar al deze waardering zouden krijgen. Dat onze vrouwengarage uniek is in Nederland wisten we natuurlijk wel maar dat klanten en autobranche collega’s ons belonen met deze nominatie is geweldig. Een betere bevestiging voor het hele team is er niet! Binnenkort hopen we natuurlijk ook te horen dat ons bedrijf in de finale staat. Nu genieten we in elk geval met volle teugen van deze top 10 notering!’

Route naar de finale
De tien genomineerde bedrijven worden aan de tand gevoeld door een onafhankelijke keuringsinstantie en ze krijgen bezoek van mysteryshoppers. Daarna bepaalt de vakjury welke drie autobedrijven een plek in de finale verdienen, die plaatsvindt op 9 oktober tijdens het BOVAG Jaarcongres.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl