Doe jij waar je goed in bent, doen wij de rest

HEESCH-HEESWIJK-DINTHER - Je hebt je zaakjes graag goed voor elkaar. Want jij bent die ondernemer die er vol voor gaat. Bij het runnen van een onderneming komt nogal wat kijken. Vooral ook aan die zakelijke kant. Dan is het fijn als je al die bijkomstigheden als financiën, belastingen en salarisadministratie met een gerust hart kunt overlaten aan specialisten in dit vakgebied. Van Soest & Partners is zo’n specialist. Al ruim veertig jaar zijn wij die vertrouwde partner die voor jou en je bedrijf graag de zakelijke puntjes op de i zet. Een geruststellende gedachte. Doe jij waar jij goed in bent, doen wij de rest.

Wet-en regelgeving
Als ondernemer dien je te voldoen aan veel wetten en regels. Wij bieden ondersteuning bij het voldoen aan deze verplichtingen, zoals het samenstellen of controleren van de jaarrekening en het verstrekken van controleverklaringen, onder andere bij subsidie-verantwoordingen. Wij doen ons werk graag en goed en bieden professionele dienstverlening in een laagdrempelige en informele sfeer. Dat vinden wij maar heel gewoon. Als accountantskantoor leveren wij een diversiteit aan diensten, maar je kunt ons ook alles in handen geven. In een totaalpakket regelen wij al jouw zaken. Gewoon onder één dak. Handig en overzichtelijk. Goed geregeld, voor zowel de korte als op de lange termijn. Kun jij rustig blijven ademhalen, nu én straks.

Ontzorgen
Ontzorgen, dat is waar wij voor staan. Of het nu gaat om die complete financiële administratie, het samenstellen van de jaarstukken of het opstellen van de fiscale aangifte: wij zorgen dat jij er geen omkijken naar hebt. Bij ons krijg je dat stukje persoonlijke aandacht dat jij en je bedrijf verdienen. Want zoals jij achter jouw bedrijf staat, staan wij achter het onze. We zijn er voor onze klant. Samen met onze partners hebben we alle expertise in huis die nodig is, ook bij ingewikkelde of gecompliceerde vraagstukken. Als specialist, als sparringpartner en coach, maar vooral als accountantskantoor met een breed en compleet aanbod in professionele dienstverlening.

Vragen?
Kom gerust eens bij ons langs of maak een vrijblijvende afspraak. Met een kop koffie erbij bekijken we graag wat we voor je kunnen betekenen. Voel je welkom!

Van Soest & Partners
Cereslaan 4
5384 VT Heesch
0412-459000
info@soestacc.com
www.soestacc.com.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl