December met spectaculaire aanbieding

VORSTENBOSCH - We willen we je bedanken voor je vertrouwen in ons bedrijf in het afgelopen jaar. Samen met het feit dat Éminence Organics voor het 10e jaar op rij is verkozen tot favoriete Skin Care Merk onder beautyprofessionals hebben we een spectaculaire AANBIEDING voor je:

In week 49, van 3 t/m 7 december ontvang je op ALLE producten van Éminence Organics 10% korting, uitgezonderd bestaande acties en kortingen. Dé ideale gelegenheid om kennis te maken met Éminence of je Skin Care collectie uit te breiden.

De weg naar duurzame verbetering van onze huid, lichaam én de wereld 
De ontwikkelingen gaan hard. De wereld verandert, wij mensen veranderen mee. Ook Medi Spa verandert mee. Kijkend naar de trends van de toekomst en de werkelijke behoeften van de mensen gaan we door op de weg die we al enkele jaren geleden zijn ingeslagen. Daar waar de toekomst van duurzaamheid een grote rol gaat spelen, en waaraan we allemaal mee moeten werken voor een gezonde wereld van morgen. Natuurlijk in een supermodern jasje. We combineren high tech met high touch voor de optimale verbetering. Zorg voor jou, om te stralen van binnen en buiten.

Beauty, health & happiness Goed voor jezelf zorgen en bewustwording is niet meer bijzonder, het is mainstream geworden, gelukkig.  

Annelies Medi Spa
Hondstraat 10
5476 KT Vorstenbosch

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl