Annelies Medi Spa

VORSTENBOSCH - 2019 is begonnen de denkbeeldige drempel van een nieuw begin. De afsluiting bestaat bij nagenoeg iedereen uit overvloed. Overvloed aan eten, drinken, bezoek, gezelligheid, cadeaus. Maar ook overvloed aan sentiment, eenzaamheid en verdriet voor mensen onder ons. Op de een of andere manier kijkt iedereen weer uit naar het normale leven. Met een jaar voor zich waarin toch stiekem een ‘wishlist’ staat. Een nieuw begin staat nu eenmaal voor hoop, voor positiviteit, om dingen anders of beter te doen, meer grip te krijgen of om dingen te overzien of herzien. Om weer even terug te gaan naar de basis, de essentie van het leven.
Die basis, dat ben jijzelf. Vanuit jou valt of staat alles. Niet de omstandigheden, maar hoe jij erin staat en hoe jij het aan gaat pakken.

Annelies Medi Spa in 2019
Ook wij hebben nagedacht hoe we als Medi Spa zoveel mogelijk aan jouw toekomstige wensen kunnen tegemoetkomen. Daarom zijn we op onderzoek uitgegaan naar de wensen van de toekomstige consument. We zijn in het tijdperk van de betekenis economie beland. Het moet goed voelen, oprecht zijn én meerwaarde bieden voor de consument én voor de wereld. Duurzaamheid gaat een grote rol spelen. Resultaat, gemak, persoonlijke aandacht, gezondheid en geluk zijn de grote spelers, maar niet meer ten koste van alles. 

Hier gaan wij ons als Medi Spa volledig op richten. Met transparantie en grote betrokkenheid. Met innovaties en aanpassingen. Met een no-nonsense mentaliteit, en met behandelingen en producten die het verschil maken. Maar vooral door jou bij het hele verhaal te betrekken. Samenwerking is waar het om draait.

Want jouw mening, jouw gevoel en jouw tevredenheid zijn de doelstellingen die ons bedrijf betekenis geven. 

Opschonen en een frisse start maken als thema in de maand januari 
Het streven van velen is om na de overvloed toch even voor een fris en topfit lichaam te gaan. Je darmen en (basis van de gezondheid) in balans brengen, je lichaam een handje helpen de afvalstoffen en oude ballast op te laten ruimen. Blokkades uit je lichaam of hoofd op te heffen. Je energielevel stijgt en je huid knapt er enorm van op, terwijl de extra kilootjes verdwijnen. Dubbele winst dus.

Agenda januari & februari 
Wij reiken je handvatten aan om dit mee op te pakken. Om van binnenuit het lichaam en die huid een boost te geven! Meld je aan voor onderstaande lezingen of cursussen. Behalve kennis zal motivatie je volgende beloning zijn.

Klik hier om te zien welke onderwerpen aan bod komen en meld je aan!

Intermittent fasting gaat in 2019 dé grote trend worden
Periodiek vasten in combinatie met gezond eten en aanvullend goede suppletie. Het werkt niet alleen gunstig voor je gewicht, maar voor je totale gezondheid. (zie agenda lezing). Natuurlijke producten en supplementen maken een enorme groei door. Plantaardige suppletie gaat de gezondheid naar een hoger level brengen.
We gaan meer ontpillen en beter voor onszelf zorgen. Doelbewust.

We wensen je namens ons team een stralend 2019 toe, en hopen weer ons steentje daaraan te mogen bijdragen!

Want samen zijn we sterk, en samen kunnen we het verschil maken. Om het mooiste in jou naar boven te halen. 

Graag tot ziens, warme groet van Anita, Charlotte, Renske, Melanie, Sanne, Esther, Susan, Fidan, Jannie, Inez, Wendy, Paul & Annelies

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl