Medi Spa Annelies: Vernieuwing

VORSTENBOSCH -We zijn allemaal zo gevoelig voor vernieuwing. Maar is nieuw altijd beter? Ik zie steeds meer hele oude technieken terug komen. Die waren erg goed, maar werden verbannen door nieuwe verdienmodellen. De wetenschappelijke inzichten ten spijt moeten we ook constateren dat die aloude wijze nog niet zo verkeerd was. Vernieuwing ontstaat namelijk door het aanpakken vanaf de bron. Een plant gaat het ook niet beter doen als je alleen de blaadjes behandelt. Samen met jou proberen we het mooiste in jou naar boven te halen op de meest duurzame manier.

Januari aanbieding

Touch treatments en Peeling kuur 
Vaak zijn we bezig met het aanpakken van de symptomen. Een symptoom ontstaat echter niet zomaar. Het is een uiting van een onderliggend probleem of schade die de cellen hebben opgelopen. Van binnen of van buiten. Aan sommige dingen in het leven ontkomen we niet, zoals veroudering. Maar toch kunnen we dat proces wel degelijk uitstellen of vertragen. Door de vinger op de zere plek te leggen, of inzichten te krijgen over je eigen lichaam, bereik je vaak de mooiste resultaten. De huid is niet zomaar een los orgaan, en het lichaam werkt ook niet in stukjes. Het is een geheel. Ook je mind werkt mee, of tegen. Samen is het verantwoordelijk voor jouw uitstraling en welbevinden.

 Vernieuwen is soms ook omkeren en een verandering in gang zetten

Met onze Touch Treatments zetten we processen in gang die de huid aanzetten tot herstel. Opheffen van blokkades en verklevingen werkt tegen veroudering. Het laat de huid én jou weer stralen.
Kies voor een Arctic Berry Touch & Peelingkuur die je thuis ondersteunt tegen de aantrekkelijke kortingsprijs en je begint het nieuwe jaar fris en fruitig én stralend!

Leer je eigen lijf kennen
Het volgen van presentaties kan je ook net dat extra duwtje in de rug geven, of net dat inzicht dat jou ertoe aanzet om te werken aan dat wat je erg graag wilt bereiken. Zelf, of met een beetje hulp van ons. Meld je snel aan, ze zijn reuze interessant en kleinschalig. We hopen je te ontmoeten.

Workshops en lezingen in onze inspiratieruimte:
www.annelies-aarts.nl

Wintertips 
Lees in deze blog hoe je tijdens deze wintermaanden je huid een extra handje kunt helpen, of kom rustig langs voor advies. Voor duurzame verbetering van huid en lichaam. 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl