Ondernemersvereniging Heesch (OVH)  proost op het nieuwe jaar

HEESCH - Op 22 januari hebben veel leden van OVH geproost op een jaar vol mooie verwachtingen bij De Waard in Heesch. Binnen het bestuur zijn er enkele nieuwe mensen binnengehaald die voor een frisse wind gaan zorgen. Eerder schreven we al over Rens van Nistelrooij die als nieuwe voorzitter aan de slag is. Tijdens de vergadering kon het bestuur trots aankondigen dat Sander van Vugt bereid is gebleken het bestuur te gaan versterken met als aandachtsgebied marketing en communicatie.  Aangezien dit één van de speerpunten voor 2019 is, is het bestuur hier extra blij mee. We willen graag aan alle ondernemers in Heesch laten zien waar we allemaal mee bezig zijn door middel van een betere communicatie. 

Daarnaast zijn er diverse trajecten waar we concreet mee aan de slag zijn zoals het Keurmerk Veilig Ondernemen (deels in samenwerking met centrummanagement Heesch), maar ook het ter discussie stellen van mogelijkheden qua vestiging of bedrijfsverplaatsing (voor de groei van bestaande ondernemers) binnen Heesch staat hoog op de agenda. 

Verder willen we graag periodiek een platform bieden voor ondernemers uit Heesch om elkaar te ontmoeten en (nog) beter te leren kennen. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst is dit al goed gelukt en op 6 april vieren we met onze leden ons 25-jarig bestaan met een knalfeest. Daarnaast staan enkele meer informatieve sessies voor de rest van 2019 op de planning, dus….een jaar vol mooie verwachtingen. www.ondernemersverenigingheesch.nl

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl