Ook in de lente kunt u terecht bij Fysio Steins | Hoogstraat

HEESCH - De temperaturen stijgen, de lente is in aantocht! Dit is de periode van het jaar waarin er meer pollen en stuifmeelkorreltjes door de lucht zweven. Voor sommige mensen is dit een helaas een bron van niesbuien, rode en jeukende ogen. Een hooikoortstape geeft verlichting voor zowel kinderen als volwassenen. Door de tape enkele malen te herhalen, kan mogelijk medicijngebruik worden verminderd en komt u gemakkelijker het voorjaar door. Bij onze praktijk kunt u terecht voor deze tape-techniek. 

Wilt u de zomer graag fit en slank beginnen? Kom dan snel in actie, want bij Fysio Steins kunt u vanaf half april terecht voor een cursus begeleid sporten en afvallen. 

Onze praktijk is ook gespecialiseerd in de Mulligan-methode. Binnen deze behandelmethode stimuleren we pijnvrij bewegen in de lichaamsdelen waarin u in uw dagelijkse activiteiten klachten ervaart. Vraag bij uw therapeut naar de mogelijkheden voor deze behandelmethode. 

Heeft u last van zwelling, pijn en bewegingsbeperking na een operatie of letsel? Een gespannen en vermoeid gevoel? Dan is er mogelijk sprake van lymfeoedeem. Onze drie oedeemfysiotherapeuten kunnen u helpen bij het verminderen of stabiliseren van dit probleem. Ze gaan samen met u aan de slag om met de juiste technieken uw oedeem onder controle te krijgen. Ook voor lipoedeem kunt u bij ons terecht voor advies en/of behandeling. 

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op.

Hoogstraat 11
5384 BJ Heesch
0412 - 453608
info@fysiosteins.nl
www.fysiosteins.nl

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl