Schrijf je nu in: 'Cursus Slank en Fit'

HEESCH - Ben je bereid om iets te gaan doen aan je leefstijl ? Dan is dit iets voor jou. Eind oktober start weer de cursus Slank en Fit bij Fysio Steins in samenwerking met Dietiste Kirsten Hammann. Iedere week sport je samen met leuke deelnemers in onze trainingsruimte aan de Hoogstraat 11 in Heesch onder professionele begeleiding van een afgestudeerde fysiotherapeute.

Nana en Marianne hebben in juni de verkorte cursus G.L.I. (G.L.I. = gecombineerde leefstijl interventie) gevolgd en mogen zich nu naast fysiotherapeut ook leefstijlcoach noemen.

Wat betekent dit?
De G.L.I is een combinatie van advies en begeleiding/ coaching in op het gebied van voeding en eetgewoontes, gezond bewegen, slaap en gedragsverandering die gericht is op het verwerven en behouden van een gezonde leefstijl. De methode is gericht op mensen met een matig verhoogd gewichtgerelateerd gezondheidsrisico die hun leefstijl willen verbeteren. 

Samen slank en Fit
FysioSteins past de kennis van de G.L.I toe in de cursus slank en fit waarvan de deelnemers een intake volgens de G.L.I. krijgen en meerdere groepsbijeenkomsten.

Wilt u iets aan uw leefstijl doen: Schijf u dan in voor onze cursus!

Fysio Steins | Hoogstraat
Hoogstraat 11, 5384 BJ Heesch 
Tel: 0412-453608
www.Fysiotherapie-Hoogstraat.nl
www.FysioSteins.nl

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl