OOvB adviseurs en accountants, 40 jaar regionaal toonaangevend

HEESCH - Wie vandaag de dag ondernemer wil zijn kan maar beter gezegend zijn met een groot aantal talenten. Goed zijn in je vak is allang niet meer voldoende. Tal van regels en wettelijke eisen vragen om goed bestuurlijk inzicht. Schaarste op de arbeidsmarkt vraagt om betrokkenheid met je team. Veeleisende klanten vragen een flexibele partner die onderscheidend vermogen en toegevoegde waarde levert. En groeiambities vragen om kennis over financiering. Je kunt je dan ook maar beter laten omringen door experts die je op tal van onderdelen kunnen ondersteunen. OOvB adviseurs en accountants vervult deze rol met verve. Al 40 jaar. 

Vanaf de start kansen zien 
Het is 1979 als de basis wordt gevormd voor het OOvB adviseurs en accountants zoals we dat vandaag kennen. Voor de wat oudere klanten klinkt Oostendorp- Otten-Van Boekel nog altijd vertrouwd in de oren. Toch is het al heel wat jaren geleden dat de eerste naamgevers vanuit Cuijk en Wijchen hun kantorennetwerk uitbreidden met in eerste instantie vestigingen in Wanroij en later in Nistelrode, Boekel en Heesch. 

Het succes is groeiende klanten
Als adviseur en accountant kun je je vak verstaan. Het echte bewijs wordt echter geleverd door de groei van klanten. Het is dan ook de missie van OOvB adviseurs en accountants om haar klanten in staat te stellen beter te ondernemen. En dat dat lukt mag blijken uit de groei die vele klanten over de jaren heen hebben doorgemaakt. 

Ondernemen volgens heldere kernwaarden
Bij OOvB adviseurs en accountants is de ondernemer belangrijker dan de onderneming. Het is een opvatting die alles zegt over de cultuur van het bedrijf en is vertaald in vijf duidelijke kernwaarden. Wat die kernwaarden zijn? Oog hebben voor de mens achter de klant en collega. Stimuleren van klantambities en ondernemerschap. Oprechte betrokkenheid tonen. Een echte partner zijn, ook als het eens wat minder gaat. Kennis en expertise leveren die een verschil maakt. 

Innovatief met respect voor het bestaande
OOvB is van mening dat je als adviseur en accountant niet alleen maar dient te (be)oordelen. Ook dien je gids en adviseur te zijn. In een complexe wereld die zich moeilijk laat voorspellen. Dit vraagt om marktinzicht en om kennis over (digitale) innovaties. Zodat de allerbeste adviezen gegeven kunnen worden voor elke ondernemersvraag.

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl