Fenne vertelt: Vrijdagmiddag opening

NISTELRODE – Terwijl ik naar de bouw loop bedenk ik me dat ik erg benieuwd ben naar de werkzaamheden die ik nu weer aan zal treffen. Want sinds de sluiting anderhalve week geleden heeft Bernheze Media het logo, de huisstijl en de social media bekendgemaakt van de Wereldwinkel. Ook is de nieuwe website online gegaan! Heb je al gekeken? www.wereldwinkelnistelrode.nl, een website waar we de mooie verhalen delen van de wereldwinkel en de leveransiers.

In de winkel is door de restyle de winkel, in een flink tempo en door veel vrijwilligers en professionals, aan het veranderen. Bijna niet bij te houden. Buiten is het duidelijk te zien dat er binnen een drukte van belang is. De vrijwilligers hebben eerst alles leeggehaald en zijn meteen aan de slag gegaan met weghalen wat niet meer van toepassing is in de toekomst. Hierna zijn de schilders aan de lag gegaan, Toon van Toons Ambacht en schilder Jeroen zijn aan de slag gegaan. De handige mannen en vrouwen, als in vrijwilligers hebben er bijna een fulltime baan aan. 
Als ik binnen wil stappen wordt ik tegengehouden. De man van Van Nelle schoonmaakdiensten heeft de vloer onder handen genomen. Oke dan kijk ik even door de ramen en zie dat de oude winkel niet terug te kennen is. Mooi. Het zal nog mooier worden als de produkten weer allemaal in de winkel staan. 

Kom vrijdag vooral kijken of zaterdag of de week daarop. En mocht je op de hoogte gebracht willen worden van alle nieuwtjes, gewoon op de hoogte brijven van wat er allemaal speelt? Dan meldt je je aan voor de nieuwsbrief via nieuwsbrief@wereldwinkelnistelrode.nl

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl