Ondernemend Bernheze wel eens ziek?

NISTELRODE – Als ondernemer ga je meestal gewoon door, wanneer een griep dwars probeert te zitten. Of met een gebroken pols, je hebt niet echt een keus. Want zoals zoveel ondernemers heb je misschien geen arbeidsongeschiktheidsverzekering. En dan is misschien het Broodfonds iets voor je.

Het Broodfonds is een collectieve voorziening voor arbeidsongeschiktheid, ontwikkeld dóór en vóór ondernemers. Ondernemersvereniging Nistelrode heeft een informatieve afspraak gehad, waarin het principe uitgelegd is en dit heben ze gedeeld op hun website. Ook staat er een filmpje op waarin het allemaal wordt uitgelegd.

Over Broodfonds beslis je samen, daarom is het belangrijk dat je elkaar kent en de bijeenkomsten bezoekt. Als jij arbeidsongeschikt wordt zijn er geen controlerende artsen, in plaats daarvan zie je elkaar en weet iedereen naar wie hun geld gaat.

Ben jij benieuwd of het iets voor je is? Heb jij je arbeidsongeschiktheid, voor korte ziekteperiode of langer, nog niet goed geregeld? Ben je meer dan een jaar ondernemer? Dan is een Broodfonds misschien iets voor jou!

In Nistelrode is het idee opgeworpen om de belangstelling te peilen over het broodfonds. Mocht jij belangstelling hebben voor meer informatie? Laat het dan weten via info@ovnistelrode.nl. Je hoeft geen lid te zijn van de ondernemersvereniging.
Je krijgt een bericht van ontvangst en bij voldoende belangstelling worden er vervolgstappen genomen en brengen we je op de hoogte. 
www.ondernemersverenigingnistelrode.nl  

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl