Annelies Aarts - Medi Spa

VORSTENBOSCH - Ons lichaam is ons grootste goed, zo wordt weer eens in alle hevigheid duidelijk nu het Coronavirus heerst. In plaats van angst de overhand te laten nemen, wijs ik liever op de preventie en het verbeteren van je weerstand.

Tips
* Was je handen met water en zeep, zo vaak mogelijk. Gooi handdoekjes in een afgesloten afvalbak

* Zorg voor voldoende slaap, beweging in de buitenlucht en gezonde voeding met veel groenten en fruit en vul dit evt. aan met JUVO (een gevriesdroogde bom van groenten, fruit en kruiden)

* Vermijd stress of zorg voor balans met ontspanning

* Neem extra vitaminen in met aangevulde suppletie en vooral vitamine C. Liefst 3000 tot 4000 mg per dag, in de natuurlijke vorm. Wij leveren liposomale Vitamine C, die nog beter wordt opgenomen.

* Drink veel water

* Let op hygiëne

Ook wij als Medi Spa zullen alles in het werk stellen om niet bij te dragen aan verspreiding hiervan. Om deze reden werken we tijdelijk met handschoenen aan, voelt goed hoor!

En dan nu het goede nieuws, want een positieve mindset werkt goed voor je gezondheid, zo is bewezen. We hebben maar liefst twee nieuwe behandeltechnieken en vier nieuwe producten voor je geselecteerd, en als onze vaste gast mag je daar tegen een kortingstarief mee kennismaken! Onderaan deze mail lees je de aanbieding.

NIEUW: DERMAPEN behandeling
De behandeling met de Derma-pen ( een vernieuwde vorm van Micro Needling) is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren. Het maakt met miniscule naaldjes die zeer snel op en neer bewegen  microscopisch kleine gaatjes in de huid. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid dikker, steviger, veerkrachtiger en egaler van kleur wordt.

Fijne lijntjes, rimpels, striae, (acne-) littekens, pigmentvlekken, zonbeschadiging en vergrote poriën worden minder zichtbaar. Afhankelijk van de indicatie zijn er meerdere behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Het combineert uitstekend met Éminence Organics voor een op en top natuurlijke huidverbetering. Je verlaat met een prachtige glow onze Medi Spa en de opbouw gaat thuis gewoon door. Lees hier meer over de Dermapen behandeling.

BODY PEEL TOUCH
Een aantal gasten hebben deze bijzonder complete behandeling al mogen ervaren en zijn unaniem enthousiast. Nog nooit was er een zo complete body behandeling. Deze speciaal voor Éminence ontwikkelde behandeling richt zich op alle pijlers. Een diepe bindweefselmassage, scrub, warmtepakking, cupping en ijs zorgen voor versteviging, voeding, hydratatie, afvoeren van gifstoffen en opheffen van verklevingen. Een intensieve sensatie die volledig ontspant en je gezondheid ten goede komt. In kuurverband kunnen hardnekkige problemen aangepakt worden. Lees in onderstaande links meer over de Body Peel Touch.

www.annelies-aarts.nl/nieuws/nieuw-body-peel-touch-treatment/ 

www.annelies-aarts.nl/behandelingen/body-treatments/body-peel-touch-treatment/

MANGOSTEEN PRODUCTEN
In navolging van de populaire Mangosteen producten, waarvan onze Mango Steen Resurfacing Cleanser het meest verkochte product is, zijn er nu vier nieuwe producten verkrijgbaar.

Mangosteen Body Lotion
Een lichtgewicht bodylotion die zorgt voor volledige lichaamshydratatie. Het is een unieke formule met melkzuurcomplex wat de dode huidcellen verwijdert en de huid opfrist. Absorbeert snel voor een zachte en gladde huid.

Mangosteen Revitalizing Mist
Een verfrissende mist, met een combinatie van mangosteen boordevol antioxidanten, stimulerende ribose en rode claver die de poriën verfijnen. Ze werken perfect samen om de huid te revitaliseren.

Mangosteen Replenishing Hand Cream
Een luxe handcrème met een zijdezachte formule die de huid zacht maakt en langdurige hydratatie biedt. Melkzuur verwijderd de dode huidcellen en laat een frisse huid achter.

Mangosteen Gel Moisturizer
Een lichtgewicht gel-crème moisturizer die grove poriën minimaliseert, en de huid hydrateert. Een frisse gel die vervolgens in de huid smelt voor een gladde, matte finish. Voor het beste resultaat breng je deze aan over de Mangosteen Daily Resurfacing Concentrate.

AANBIEDINGEN:
De aanbiedingen die we voor je in petto hebben:

Aanbieding 1*

Een Mangosteen Dermapen facial van 90 minuten van € 150,- voor € 99,50

Tijdens deze behandeling krijg je een fruitzuurpeeling, diepe bindweefsel/ of deep tissue massage en de Dermapen behandeling. Tijdens het intrekken van het serum en masker worden de nek/ schouders en hoofdhuid nog behandeld. Een behandeling met een wauw factor en tevens de ultieme kennismaking.

Aanbieding 2*

Een Body Peel Touch treatment van € 99,50 voor € 75,-

Aanbieding 3*

Een survival pakket voor een ‘at home facial en bodytreatment’ én voor het boosten van je immuunsysteem en huid. Je onderhoudt je huid thuis optimaal en verbetert het zelfs, als je onverhoopt niet naar ons kunt komen.

Dit pakket bevat:

- Een pot Juvo voor een maand
- Een reiniging, peeling en masker (in overleg)
- Een bad/ body olie voor een thuismassage of als voeding en ontspanning

Normale waarde € 230,- / nu met 20% korting voor € 183,-

De producten zijn goed voor ca. 3 maanden gebruik, en uiteraard sturen we het gratis naar je toe.

* Deze aanbieding geldt slechts 1 x per persoon, en is uitsluitend bedoeld voor jouzelf en is geldig tot 30 april en geldt niet in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen.

Uitsluitend op basis van beschikbaarheid.

Neem voor meer informatie rustig contact op 0413-343674

Bekijk al onze behandelingen

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl