Hoe gaat het met jou?

Ook jij bent op de een of andere manier getroffen door het Corona Virus. Bezorgdheid over je gezondheid en dat van je naasten, de zorgen over je baan of bedrijf, je sociale isolement, en de onzekerheid spelen een grote rol in ons huidige leven en ons stresslevel. 

Ook wij worden als bedrijf hard getroffen, door ons besluit om alle behandelingen stil te leggen uit veiligheid voor onze gasten en medewerkers en om niet bij te dragen aan verdere verspreiding. 

We hebben elkaar nodig
Om te overleven, letterlijk en figuurlijk, hebben we elkaar nodig. Meer dan ooit wordt dat nu duidelijk. 

Wij hopen dat je je aankopen bij ons blijft doen, we begeleiden je graag telefonisch of per mail met advies, én doen er een cadeau bij! Om straks weer de optimale zorg te verlenen die je van ons gewend bent, of nog beter. 

Ultimate women en praëcell 
Op de eerste plaats is je immuunsysteem boosten stap één in preventieve gezondheid en nu belangrijker dan ooit. Naast pure, onbewerkte voeding en een grote dosis groenten en fruit kan je lichaam in een stressgevoelige periode wel wat extra’s gebruiken. Deze  wetenschappelijk bewezen booster biedt vele voordelen voor de gezondheid van vrouwen en mannen. Het verhoogt de weerstand enorm, zelfs al twee uur na inname. Ook als natuurlijke hormoontherapie inzetbaar.

Volledig bestaand uit eiwitten van planten, veilig, efficiënt en snel werkzaam. 

Ultimate Women voor vrouwen en PRAËCELL voor mannen, is een volledig natuurlijk, compleet en wetenschappelijk onderzocht voedingssupplement dat ondersteuning biedt en aanbevolen wordt bij:

- Verhogen weerstand
- Algehele gezondheid
- Immuun stimulans bij chronische infecties
- Vermoeidheid
- Spierpijn
- Opvliegers en andere menopauzale klachten
- Burn-out
- Gewrichtspijn
- Depressie
- Recovery boost
- Preventie voor hormonale kankers

De verpakking van twee maanden € 87,-  volstaat als een volwaardige multi en nog meer, wetenschappelijk onderzocht en onderbouwd. 

Take care of yourself
Goed voor jezelf zorgen is belangrijk, in welke tijd dan ook. Je huid thuis verzorgen geeft je een fijn gevoel en resultaat. Een extra peeling of een warmte masker, een badolie, een diepe reiniging, serums en crème die thuis je huid verbeteren. Huidverbetering met volledig natuurlijke producten en hoogwaardige ingrediënten, kan ook thuis plaatsvinden. Wij kunnen je hierbij helpen met producten die bij jou passen. En je spaart automatisch voor een gratis behandeling als de kust weer veilig is. 

Extra voordeel voor jou - Geen verzendkosten bij online bestelling

Spaar voor een gratis behandeling of korting op een behandeling*

*Bij aankoop van twee producten ontvang je een cadeaubon voor een behandeling van 15 minuten cadeau. Zo spaar je voor een gratis behandeling, of korting op je behandeling. 

Ik wens je veel sterkte, kracht en bovenal gezondheid toe namens ons hele team

Neem voor meer informatie rustig contact op 0413-343674 

Bekijk al onze behandelingen

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl