Nieuw bij BBQenzo.nl Nistelrode: BBQ to go

NISTELRODE - Voor 14.00 uur bestelt? Vandaag de barbecue aan. Het zomerseizoen breekt weer aan en de tuinstoelen worden klaargezet. Tijd om de barbecue weer aan te steken. BBQenzo.nl neemt de voorbereidingen uit handen; nu ook ophalen via BBQ to go. De heerlijke BBQ pakketten voor 14.00 uur bestellen is ‘s middags nog ophalen en vandaag nog op de barbecue. Wat een service.

Helaas zijn we in deze roerige tijden wel genoodzaakt om thuis te genieten samen met het gezin of huisgenoten. En daar hebben ze iets op bedacht: BBQ to go! Heerlijke en aantrekkelijk geprijsde barbecue pakketten met naar wens vlees en/of vis. Desgewenst uit te breiden met verse salades, sausjes of knapperig stokbrood. Zo kun je toch thuis blijven genieten van al het lekkers van BBQenzo.nl:

-       De pakketten worden geleverd zonder servies en barbecue.
-       Bestellen kan dagelijks telefonisch of per e-mail tot 14.00 uur
-       Ophalen: tussen 16.00 en 18.00 uur bij Zaal De Hoefslag|BBQenzo.nl, 
De Wan 1A, 5388 HJ Nistelrode

De pakketten naar keus zijn uit te breiden met salades, stokbrood en dessert. Ze zijn te bestellen via de bekende website:
Barbecue vlees € 6,50 per pakket, Barbecue vlees & vis € 8,- per pakket, Barbecue Vis € 8,00 per pakket. 

Wil je zelf voor de salade en stokbrood dat kan, maar net zo snel bestel je het erbij. Ook voor de toetjes ofwel de desserts zijn er mogelijkheden. Meer informatie: www.bbqenzo.nl/bbqtogo 

Meteen bestellen: 
BBQenzo-Nistelrode: nistelrode@bbqenzo.nl, 06-83577521, 0412610102 
Ophalen: De wan 1a, 5388 HJ Nistelrode

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl