Vacature Van Soest & Partners: Assistent Accountant (m/v)

HEESCH/HEESWIJK-DINTHER - Van Soest & Partners is een organisatie van accountants en adviseurs. Wij richten ons vooral op ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf en vrije beroepsbeoefenaren. In een open informele sfeer zijn wij onze cliënten van dienst. Werkelijke betrokkenheid en aandacht vinden wij daarbij onontbeerlijk. Niet alleen voor de cliënten maar ook voor de collega’s. Ieders inbreng krijgt dan ook de verdiende aandacht en voor het ontplooien van nieuwe initiatieven en persoonlijke groei wordt volop ruimte geboden. Verder vinden wij het belangrijk dat werken en privé in balans zijn.

Assistent Accountant (m/v)
Het betreft hier een fulltime functie (minimaal 32 uur). De functie: Afhankelijk van ervaring, worden medewerkers betrokken bij alle werkzaamheden, welke worden verricht binnen het team waar ze deel van uitmaken. Bijvoorbeeld het verzorgen van administraties, het samenstellen van jaarrekeningen, het opstellen van belastingaangiften, opstellen van tussentijdse rapportages en prognoses, het voorbereiden van adviesnotities en het onderhouden van contacten met klanten.

Werkzaamheden: 
• verlenen administratieve diensten 
• samenstellen jaarrekeningen 
• verrichten controlewerkzaamheden 
• opstellen belastingaangiften 
• verrichten ondersteunende werkzaamheden 
• signaleren adviesmogelijkheden

Je profiel: Je hebt minimaal een afgeronde HBO Accountancy of Bedrijfseconomische opleiding. Tevens is het een pré dat je werkervaring hebt op een accountantskantoor. Verder beschik je vanzelfsprekend over een dienstverlenende en zeer flexibele instelling gezien de diversiteit van de te verrichten werkzaamheden. Wij bieden: Een prettige en inspirerende werkomgeving, een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse in deze functie? 
Solliciteer direct of neem voor meer informatie contact op met de heer C.J.T. van Daal AA op telefoonnummer (0412) 45 90 00 of (06) 13 13 43 87. Ook kun je onze website bezoeken: www.soestacc.com 

Je schriftelijke sollicitatie stuur je binnen twee weken naar: Van Soest & Partners, t.a.v. de heer C.J.T. van Daal AA, Cereslaan 4, 5384 VT te Heesch, of per email naar cvd@soestacc.com.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Cereslaan 4 Heesch
Plein 1969 1a Heeswijk-Dinther

Postadres: Cereslaan 4 5384 VT Heesch

info@soestacc.com 
www.soestacc.com

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl