Cadeaubon van Bernheze in een nieuw jasje door Bernheze Media

BERNHEZE – Bernheze Media is in samenwerking met de Bernhezer ondernemersverenigingen aan de slag gegaan om het mooie initiatief Ben Loyaal Koop Lokaal opnieuw in de markt te zetten. Als tijdelijk project werd in maart gestart met een Bernhezer cadeaubon, een blijk van medeleven naar de zorg en alle ondernemers van Bernheze. Onlangs kregen de zorginstellingen de bijdrage die hieraan gekoppeld was. Met de ervaring van Ben Loyaal Koop Lokaal 1.0 is Bernheze Media gaan kijken of er een doorstart mogelijk was. Gelukkig werd het idee om de cadeaubon voor een langere periode te gaan gebruiken opnieuw omarmt en is vanaf 19 november weer te verkrijgen.  

Cadeaubon € 10,- voor alle branches
De cadeaubonnen hebben een nieuw formaat namelijk dat van een eurobiljet zodat het biljet in de kassa van een ondernemer past én het handzamer ook voor de gebruikers is om deze bij zich te houden. De cadeaubon die geleverd wordt in een mooie envelop met ruimte op de cadeaubon om een persoonlijke noot te plaatsen, is te verkrijgen bij lokale ondernemers. 

Blok met verkooppunten:
Paperpoint, Sint Servatiusstraat 52a in Heeswijk-Dinther
Depot, 't Dorp 61a in Heesch
Feel Good Store Sparkling, Parkstraat 8 in Nistelrode
Dagwinkel Schouten, Dorpsstraat 47 in Loosbroek 
Johnnie en Mieke’s Dagwinkel, Kerkstraat 11c in Vorstenbosch.

De ondernemersverenigingen uit Bernheze hebben aangegeven het initiatief van Bernheze Media te steunen met een bijdrage om de kosten op te vangen. Om de logistiek, organisatie, communicatie én de promotie rondom de cadeaubonnen mogelijk te maken, is een brede draagkracht belangrijk. Nu alle ondernemers - alle leden van de ondernemersverenigingen - de bonnen kunnen innemen is het voor de gebruikers ook makkelijker om ze te gebruiken. Alle ondernemers hebben een bericht gehad hoe ze de cadeaubon weer verzilverd kunnen krijgen. 

Kerstpresentje en Suprise 
Wil je de cadeaubon kopen voor een bijzondere gelegenheid zoals een jubileum, verjaardag of als een extraatje als cadeaubon bij een kerstpakket stoppen? Dan is er een mooi gondeldoosje bij te koop, zo krijgt de cadeaubon een feestelijk jasje aan.
Wil je meer dan tien cadeaubonnen met eventueel een visitekaartje erbij gestoken of een persoonlijke noot? Vraag dan naar de mogelijkheden bij Bernheze Media. Een kerstgedachte waarmee je anderen bemoedigd om lokaal te kopen. 

Vragen en meer informatie
In het kader van 10 jaar Bernheze Media in 2021, heeft Bernheze Media gekozen voor één cadeaubon van € 10,- . Hiermee laat zij samen met de ondernemersverenigingen zien dankbaar te zijn voor de samenwerkingen die er in Bernheze ontstaan zijn met de ondernemers. 

Voor meer informatie info@benloyaalkooplokaal.nl of 0412-795170. 
www.benloyaalkooplokaal.nl.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl