Stichting Carnaval HDL organiseert inspiratieavond pronkzitting

HEESWIJK-DINTHER-LOOSBROEK- De Stichting Carnaval HDL organiseert op woensdag 1 november een inspiratieavond voor deelnemers van de pronkzitting. Ook nieuw talent is van harte welkom om zich te laten inspireren. Snevelbokken, Snevelgeiten en Zandkruiers worden door bekende Nederlanders geïnspireerd voor een hoogstaande act op de pronkzitting. 

De inspiratieavond, die gehouden wordt in CC Sint Servaes, heeft het doel om deelnemers aan de pronkzitting te inspireren, motiveren en activeren. Landelijk bekende experts en minder bekende experts nemen de deelnemers bij de hand en geven tips om je nog beter te maken.

De avond is niet alleen voor de deelnemers aan eerdere pronkzittingen, maar ook voor hen die altijd al op het podium hebben willen staan. Dus ben jij een tonproater, danser of heb je een andere act? Dan is dit het moment om je aan te melden!

De inspiratieavond wordt gehouden in CC Sint Servaes en begint om 19.30 uur. Graag aanmelden via pronkzitting@snevelbokkenland.nl voor 18 oktober en vermeld daarbij met hoeveel personen jullie komen.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl