11-11 bal in Krullendonk

HEESCH - De opening van het nieuwe carnavalsseizoen staat al weer voor de deur: het 11-11 bal in Krullendonk op zaterdagavond 11 november. Ook dit jaar zal weer alles uit de kast worden gehaald voor een spectaculaire en verrassende prinsonthulling. Op zaterdagavond 11 november worden Prins Porcus XLVII en zijn Adjudant onthuld en zullen we weten wie ons het komende carnavalsseizoen voorgaan. DJ Jon zorgt voor de juiste sfeer en een hoog entertainmentgehalte.

Hints
Uiteraard zal ook dit jaar middels hints duidelijk gemaakt worden wie de Prins en Adjudant zijn. Deze hints vindt je de komende tijd op www.krullendonk.nl en de Facebookpagina van Stichting Carnavalsviering Heesch. Daarnaast zal dit jaar de raad van 11 naast de gebruikelijke 11 hints van stichting carnaval Heesch hints ook weggeven. Onthoud deze hints goed, deze zouden nog wel eens van pas kunnen komen in de nieuwe 'Porcus Battle' die voorafgaand aan de onthulling plaats zal vinden.

Jeugdprins en Adjudant
Niet alleen Prins Porcus XLVII en zijn Adjudant zullen op deze avond bekend worden gemaakt. Om 18.30 uur start de avond die uiteindelijk leidt tot de onthulling van Jeugdprins Porcellus XLI en zijn Adjudant. Maar zij zullen niet onthuld worden voordat diverse teams de strijd aan zijn gegaan in de welbekende 'Porcellus Battle'! DJ La merz zal hierbij zorgen voor de muzikale omlijsting. Houd de website www.krullendonk.nl en de Facebookpagina van Stichting Carnavalsviering Heesch in de gaten voor informatie over de Battle.

Noteer 11 november vast in uw agenda! We zien je dan graag terug in onze Residentie CC de Pas in Heesch.

 

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl