Mannelijke en vrouwelijke carnavalsvierders gezocht!

HEESWIJK-DINTHER - De Stichting Carnaval HDL organiseert voor heel Heeswijk-Dinther en Loosbroek elk jaar weer  een onvergetelijke carnaval, en jij kan daar deel van uitmaken. Hou jij van carnaval vieren en wil jij je daarnaast inzetten om er voor iedereen een mooie carnaval van te maken? Sluit je dan aan bij onze raad van elf!

Als lid van de raad van elf vorm je samen met de prins en zijn adjudanten hét gezicht van de stichting. Samen gaan jullie voorop in de polonaise door heel Snevelbokken- en Zandkruiersland. De polonaise leidt jullie langs basisscholen, verpleegtehuizen en natuurlijk kroegen! Kortom: waar jullie zijn daar is het feest!

Als lid van de raad van elf ben je niet alleen een echte carnavalsvierder, maar ook een fanatieke hulpkracht die zijn of haar handen uit de mouwen steekt. Zo zijn de leden van de raad van elf verdeeld over de commissies binnen de stichting die ieder een eigen taak hebben. De raad van elf helpt bijvoorbeeld mee met het maken van de carnavalskrant, het organiseren van de optocht en het voorbereiden van de ontbijtshow. Door al deze activiteiten op te zetten maken we er voor iedereen een mooie carnaval van!

Lijkt het jou leuk om kennis te maken met de Stichting Carnaval HDL om samen met ons carnaval te vieren? Laat het ons dan weten aan Sanne de Vries via info@snevelbokkenland.nl en wie weten lopen wij binnenkort met jou in de polonaise!

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl