Jeugdraad Snevelbokkenland zoekt enthousiaste jeugdleden

SNEVELBOKKENLAND -  Stichting jeugdcarnaval HDL is op zoek naar enthousiaste jongens en meisjes voor de jeugdraad van 2018. Stichting jeugdcarnaval HDL is druk bezig met de voorbereidingen voor carnaval 2018. Daar hoort ook een nieuwe jeugdraad bij. De jeugdraad beleeft elk jaar weer een bijzondere carnaval. We gaan met de jeugdraad vijf gezellige dagen carnaval vieren. We hebben een vol programma met o.a: bijwonen van de carnavals mis, de sleuteloverdracht, deelnemen aan verschillenden optochten,  en nog veel meer.

In December starten we met de nieuwe jeugdraad om leuke en spetterende optredens in elkaar te zetten. Op vrijdagavond 9 februari 2018 tijdens “d’n dolle vrijdag” brengen wij deze acts ten uitvoer in onze Snevelbokkenstal (de Zaert). Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en te genieten van onze nieuwe jeugdraad. Ook onthullen we op deze avond de nieuwe jeugdprins, jeugdprinses, adjudanten, raadsleden en narren.

Wij zijn op zoek naar 15 tot 17 enthousiaste jongens en meisjes die dit avontuur met ons willen beleven. Woon jij in Heeswijk, Dinther of Loosbroek, zit je in groep 7 of 8 en heb jij zin om met ons carnaval te vieren:  MELD JE AAN!

Aanmelden kan van vrijdag 10 November (16.00 uur) t/m donderdag 16 November (21.00 uur). Stuur een mail naar jeugdraadhdl@gmail.com . o.v.v. je naam, adres, telefoonnummer, emailadres van een ouder/verzorger, op welke school je zit en in welke groep (7 of 8).

Voor informatie kun je contact opnemen met Nathalie van Zoggel 0413-294419 of via bovenstaand emailadres.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl