Dennis van den Hurk en Maarten van den Akker zijn Porcus XLVII en Adjudant in Krullendonk

KRULLENDONK - Zaterdag 11 november werd tijdens het 11-11 bal bekend wie komend carnavalsseizoen heersen over Krullendonk: Dennis van den Hurk is Porcus XLVII en Maarten van den Akker is zijn Adjudant.

Prins Porcus XLVII Dennis van den Hurk is op 14 mei 1968 in Oss geboren en woont al heel wat jaren in Heesch. Dennis is getrouwd met Bianca en samen zijn ze de trotse ouders van Megan en Ruben. Dennis houdt van sport en is trainer / coach bij HVCH. Daarnaast sport hij zelf ook en mag graag tegen de tennisbal slaan en een rondje spinnen. Op zondagochtend springt hij op zijn mountainbike om het lekkere eten en drinken eraf te fietsen. In zijn werkzame leven werkt Dennis als uitvoerder bij Gebr. van Herpen en zit daar lekker op zijn plek.

De Adjudant van Porcus XLVII is Maarten van den Akker. Maarten is een echte Hissenaar en is geboren op 18 augustus 1966. Maarten is getrouwd met Sabine en samen hebben ze 2 zonen, Stan en Rik. Net als Dennis slaat ook Maarten graag tegen de tennisbal en stapt ook regelmatig op de mountainbike. Daarnaast gaat hij ook graag op het wat snellere werk zitten; de motor. Naast de sport mag Maarten ook graag wat klussen. Maarten is trotse eigenaar van zijn eigen zaak: “Akker Elektro”. Naast de verkoop en reparatie van huishoudelijke apparaten, is Maarten ook inzetbaar als elektricien.

Zowel Porcus XLVII als zijn Adjudant zijn lid van CV “Doededèdikker”. Met deze vereniging behaalde ze de 1ste plaats in de optocht van 2016.

Hun motto van komende Carnaval luidt: “Ieder Jaor hè zun gebrek, alleen dees jaor is niks te gek”

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl