Nieuwe Gulle Krullendonker onthuld

KRULLENDONK – Afgelopen zaterdag 11 november is tijdens een spannend en sfeervol 11-11 Bal in de Pas in Heesch de Gulle Krullendonker van het aankomende carnavalsseizoen onthuld. De kersverse Prins Porcus XLVII en zijn Adjudant hadden de eer om dit collectors item als eerste opgespeld te krijgen. Het presenteren van de Gulle Krullendonker is een jaarlijks terugkerende gebeurtenis. Dit jaar alweer voor de 12e keer! 

Inmiddels is het een echt verzamelobject geworden voor de Krullendonkse carnavalsvierders. De Gulle Krullendonker staat symbool voor het ondersteunen van de activiteiten van het openbare carnaval in Krullendonk. In de vorm van een speldje kunnen carnavalsvierders tonen dat zij het Krullendonks carnaval een warm hart toedragen. Voor slechts € 4,00 per stuk kunt u dit mooie speldje in bezit krijgen en ondersteunt u daarmee het openbare carnaval in Krullendonk. De Gulle Krullendonker wordt uitgegeven in een beperkte oplage van slechts 100 stuks. Dus wees er snel bij! 

De Gulle Krullendonker is vanaf nu te koop tijdens alle evenementen van Stichting Carnavalsviering Heesch. Meer informatie over de Gulle Krullendonker vindt u op de website van de Stichting Carnavalsviering Heesch: www.krullendonk.nl. Is uw collectie van Gulle Krullendonkers nog niet compleet? Voor de liefhebbers zijn ook nog enkele exemplaren van voorgaande jaren tegen gereduceerd tarief te verkrijgen. 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl