Jeugdraad Snevelbokkenland zoekt enthousiaste jeugdleden

SNEVELBOKKENLAND - Stichting jeugdcarnaval HDL is op zoek naar enthousiaste jongens en meisjes voor de jeugdraad van 2019.

Stichting jeugdcarnaval HDL is druk bezig met de voorbereidingen voor carnaval 2019. De jeugdraad is daar een belangrijk onderdeel van. Ze beleven elk jaar weer een bijzondere carnaval. We gaan met de jeugdraad vijf gezellige dagen carnaval vieren. We hebben een vol programma met o.a.: D’n dolle vrijdag, carnaval mis, deelnemen aan verschillende optochten, etc.

Wij zijn op zoek naar 15 tot 17 enthousiaste jongens en meisjes die dit avontuur met ons willen beleven. Woon jij in Heeswijk, Dinther of Loosbroek, zit je in groep 7 of 8 en heb jij zin om met ons carnaval te vieren: MELD JE AAN!

Dit kan van woensdag 14 november 2018 t/m maandag 19 november 2018. Stuur een mail naar jeugdraadhdl@gmail.com onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer, emailadres van een ouder/verzorger, op welke school je zit en in welke groep (7 of 8). Als je aanmelding binnen is krijg je een bevestigingsmail met verdere informatie.

Op vrijdagavond 23 November om 18.30 komen alle kinderen die zich hebben aangemeld, samen met een ouder/verzorger, bij elkaar en zal (indien nodig d.m.v. loting) de jeugdraad samengesteld worden.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u een mail sturen naar bovenstaand emailadres.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl