Verhoeven Montage winnaar prestigieuze Gouwe Kreuge

KRULLENDONK - Tijdens een druk bezochte en supergezellige prinsenreceptie in Krullendonk is bekendgemaakt dat Verhoeven Montage in 2019 de winnaar is van de prestigieuze Gouwe Kreuge. Stichting Carnavalsviering Heesch feliciteert de directie en medewerkers van Verhoeven Montage van harte met deze unieke prijs, welke prins Porcus XLVIII op 26 januari 2019 in De Pas zal uitreiken.

Gouwe Kreuge
Stichting Carnavalsviering Heesch vindt het belangrijk om naast de pure carnavalsactiviteiten, oog te hebben voor bedrijven, instellingen en verenigingen die zich regionaal dan wel lokaal verdienstelijk maken ten behoeve van het  maatschappelijk belang en/of de samenleving in het algemeen. Vandaar dat in 1969 de Gouwe Kreuge toekenning in het leven is geroepen. 

Verhoeven Montage
In 1991 startten Noud en Henriette Verhoeven hun bedrijf in Geffen. Gespecialiseerd in metal stud wanden en plafonds, maar ook in interieurwerken. Inmiddels is het bedrijf gevestigd in Heesch en bieden zij werkgelegenheid aan zo’n 25 medewerkers en 20 inleners. Sinds dit jaar is zoon Rob mede-eigenaar van Verhoeven Montage.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en betrokkenheid zien we op veel fronten terug. Je kunt altijd een beroep op hen doen. Tevens een echte carnavalsfamilie die Krullendonk een zeer warm hart toedraagt. Nadere toelichting hierop zal gegeven worden door de Hoogheden van Krullendonk, tijdens de officiële uitreiking van de Gouwe Kreuge.

Gouwe Kreuge bal
Nadat de officiële prijsuitreiking heeft plaats gevonden, start aansluitend het Krullendonkse Liedjesfestival. Enthousiaste deelnemers met (enig) muzikaal gevoel worden uitgedaagd om op een bekende (carnavals)deun een eigen tekst te maken. Een deskundig jury zal vervolgens een winnaar bekend maken. De olympische gedachte is hier zeker van toepassing.

De avond zal worden vervolgd met een spetterend feest, waar je bij MOET zijn.          

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl