Carnavals middag voor senioren in Nistelrode

NISTELRODE - Evenals voorgaande jaren organiseren wij voor alle senioren van Nisseroi weer samen met Carnavalsstichting De Wevers een speciale carnavalsmiddag. De middag wordt gehouden op zondag 27 januari em begint om 14.00 uur. Het gevarieerde programma biedt klets, muziek en dans en ook Prins Rini d’n Twidde is met zijn gevolg aanwezig. Omdat de pronkzittingen nog moeten plaatsvinden zijn veel artiesten nog aan het oefenen voor hun act. Deze seniorenzitting is een mooie gelegenheid voor een try-out. We zijn benieuwd naar de verrichtingen van de dansgarde, de huppels en anderen. Kom kijken en je krijgt de primeur!

Hans Verbaarschot
Uit Deurne komt Hans Verbaarschot, een ervaren tonprater. Zijn grootste genoegen is om samen met ouderen en andere geïnteresseerden terug te gaan naar de tijden van weleer. De tijd dat zijn toehoorders nog jong waren. De gasten komen weer terug in de tijd dat de pastoor het nog voor een zeggen had.

Inloop vanaf 13.30 uur met koffie/thee. Het programma duurt tot 16.30 uur. De entree is €5,00 inclusief gratis kopje koffie of thee, twee consumpties en een hapje tijdens de pauze.

Aanmelden tot uiterlijk 18 januari door de strook of een briefje in te leveren op Hoogstraat 14 of in de brievenbus van CC Nesterlé. Mailen naar kbonistelrode@gmail.com  kan ook.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl