Gouwe Kreuge bal met Liedjesfestival

KRULLENDONK - Zaterdag 26 januari zal in De Pas de Gouwe Kreuge uitgereikt worden aan Verhoeven Montage. Aansluitend vindt het Krullendonkse Liedjesfestival plaats, gevolgd door een geweldig feest met Remote Rental. 

Gouwe Kreuge
De Prinsen van Krullendonk met hun Adjudanten zullen op geheel eigen en ludieke wijze toelichten, waarom zij vinden dat Verhoeven Montage de Gouwe Kreuge absoluut verdiend. Namens de Gemeente Bernheze zal ook wethouder Van Boekel de Gouwe Kreuge winnaar kort toespreken.

Iedereen is van harte welkom om de uitreiking bij te wonen. Deze officiële uitreiking start om 19.30 uur. Voorafgaand wordt u een kop koffie of thee aangeboden. 

Liedjesfestival
Het Gouwe Kreuge bal begint om ongeveer 21.00u met het 3e Krullendonkse Liedjesfestival. Hierbij brengen deelnemers liedjes ten gehore met eigen tekst, op een bestaande (carnavals)melodie. Buiten de eer is hier voor de winnaar een leuke prijs aan verbonden. Maar natuurlijk staat de gezelligheid voorop. Mede door het succes van afgelopen jaren zijn de verwachtingen hoog. Inschrijven kan nog tot en met donderdag 24 januari, via www.krullendonk.nl.

Direct na afloop van het liedjesfestival (rond 22.00u), zal discotheek Remote Rental garant staan voor een spetterende feestavond. Dat is DJ Peet wel toe te vertrouwen.

Carnavals-outfit is nog niet nodig; die mag je bewaren tot begin maart. Kortom, hier moet je bij zijn!

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl