Wie wordt de nieuwe Prins(es) van Snevelbokkenland?

HEESWIJK-DINTHER-LOOSBROEK - Op 22 februari is het zo ver, tijdens de pronkzitting zal de nieuwe heerser(es) van Snevelbokkenland onthuld en geïnstalleerd worden. Er wordt al druk gespeculeerd in de kernen. Wie zal het zijn? Een Prins, een Prinses, iemand uit Heeswijk, uit Loosbroek of toch uit Dinther? Zelfs de Raad van elf, adjudant Han en de Hoge Raad zijn in het ongewisse. Prins Driekus zou t heel graag nog een keer doen, maar zou die écht zo blève plekken?

Een zeer klein gezelschap weet het, waaronder natuurlijk de nieuwe Prins(es), zijn/haar persoonlijke adjudant(e) en de eventuele partners. Voorop staat ten eerste dat het geen hoog volk is. Ten tweede kun je op haar ook bouwen. Ten derde laten ze zich niet in een hokje plaatsen. Daarnaast zullen we geschiedenis gaan schrijven en zal het ten vijfde dorstig weer zijn buiten. Tot slot zal de dorst ook goed zijn binnen! 

Wil je bij de onthulling van de Prins(es) aanwezig zijn? Dat kan! Kom dan naar een van de zittingen op 22 of 23 februari en natuurlijk ben je ook van harte welkom op de Prinsenreceptie op 24 februari. Kaarten voor de pronkzittingen zijn te koop op 8 februari tussen 19.30 en 21.00 uur bij Sporthal de Zaert. Indien nog beschikbaar zijn de kaarten vanaf maandag 11 februari 2019 verkrijgbaar bij Paperpoint in Heeswijk-Dinther en de Dagwinkel in Loosbroek.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl