Mini-Maxi PleejBekSjow voor jong én oud!

WEVERSRIJK - Met Carnaval, op zaterdagmiddag 2 maart, gaat er iets nieuws gebeuren. De feesttent Station Carnaval gaat op z’n kop. CV Afslag 15 zorgt voor een groot feest met de Mini-Maxi PleejBekSjow! Een show waar klein én groot aan mee kan doen. Wil jij op het podium staan? Geef je dan op via de Facebook van CV Afslag 15!

Een feest voor alle leeftijden
'Na een aantal jaren Boerenbruiloft is het tijd geworden voor een nieuw feest’, zo dacht CV Afslag 15 over de invulling van de carnavalszaterdag. 'De tent bij café ’t Tramstation vult zich op vrijdag met gezelligheid en dat mag pas stoppen op dinsdagavond'. En... Carnaval is een feest voor iedereen.

Een groep enthousiastelingen van CV Afslag 15, onder organisatie van Pieter van Rooij, Loes van Kreij en Geert van Dijk, gaan voor dat feest zorgen. Geert vertelt: “We zijn een vereniging van alle leeftijden. Jonge kinderen bouwen samen met volwassenen een carnavalswagen. Op zaterdagmiddag mag dat feest dus ook voor jong en oud zijn.” Pieter vult aan: “We dachten aan iets waar iedereen aan mee kan doen. Je hoeft niet iets speciaals te kunnen en het moet vooral gezelligheid met elkaar brengen. En zo is de Mini-Maxi PleejBekSjow ontstaan.”

Mini-Maxi PleejBekSjow
Wat is dat dan, de Mini-Maxi PleejBekSjow? Iedereen kent natuurlijk de Playbackshow en heeft wel eens een nummer ‘meegezongen’. Op een feestje brul je de grote hits mee. Bij een familieweekend heb je vast eens met een club je favoriete groep nagedaan met bijbehorend dansje.

Iedereen kan meedoen. Iedereen? Ja, Iedereen! Er zijn rondes voor de Mini’s (kinderen) en voor de Maxi’s (volwassenen). En ook een Mini-Maxi ronde voor de papa/mama of opa/oma die met hun (klein)kinderen playbacken. Jij komt straks door de Magische Poort verkleed als Michael Jackson, K3 of Davina Michelle en met je act gaat het publiek uit zijn dak!

Speciale gasten geven hun complimenten en opmerkingen met een twist, zoals dat bij de Playbackshow ging. “Als Mini-Maxi kind Kloontje zal ik eerlijk vertellen wat ik er van vind, want dat is wat kinderen doen” zegt Loes van Kreij, zelf Kloontje geweest bij het Land van Ooit.

Aanmelden
Wil jij meedoen als solo-artiest, vriendengroep of (groot)ouder en kind? Zoek een nummer waar jij van uit je dak gaat, duik de verkleeddoos op zonder in en ga voor de spiegel staan. Jij bent klaar voor je '5 minutes-of-fame'! Meld je aan via pleejbeksjow@gmail.com of via de link op de Facebook pagina van CV Afslag 15!

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl