Van Munster Recyclers winnaar 50ste prestigieuze Gouwe Kreuge

HEESCH - Tijdens een druk bezochte en supergezellige prinsenreceptie in Krullendonk is bekendgemaakt dat Van Munster Recyclersin 2020 de winnaar is van de 50ste Gouwe Kreuge. Stichting Carnavalsviering Heesch feliciteert de directie en medewerkers van Van Munster van harte met deze unieke prijs, die prins Porcus XLIX op 1 februari 2020 in CC De Pas zal uitreiken. 

Gouwe Kreuge
Stichting Carnavalsviering Heesch vindt het belangrijk om naast de pure carnavalsactiviteiten oog te hebben voor bedrijven, instellingen en verenigingen die zich regionaal of lokaal verdienstelijk maken ten behoeve van het maatschappelijk belang en/of de samenleving in het algemeen. Vandaar dat in 1969 de Gouwe Kreuge in het leven is geroepen. 

Van Munster Recyclers
Van Munster Recyclers is een gerenommeerd familiebedrijf dat 82 jaar geleden is gestart en waar inmiddels met Jan en Harold de 3e generatie aan het roer staat. Van Munster bestaat uit twee onderdelen, te weten Van Munster Recyclers en Reisswolf, met vestigingen in Heesch en Venray.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt op meerdere wijzen vorm gegeven. Zo zijn zij partner van MVO Nederland en is er een eigen Duurzaamheids-app ontwikkeld. Ze bieden werkgelegenheid aan zo’n 80 medewerkers, waarbij ook aan hen die een mindere kans hebben op de arbeidsmarkt. Van Munster is sponsor van de jeugdafdeling van HVCH, hoofdsponsor van DOS’80 en ondersteunt daarnaast diverse andere lokale verenigingen.

Nadere toelichting en onderbouwing op de toekenning zal worden gegeven door de Hoogheden van Krullendonk tijdens de officiële uitreiking van de Gouwe Kreuge op 1 februari 2020.

Gouwe Kreuge bal
Nadat de officiële prijsuitreiking heeft plaats gevonden, start aansluitend het Krullendonkse Liedjesfestival. Enthousiaste deelnemers met (enig) muzikaal gevoel worden uitgedaagd om op een bekende (carnavals)deun een eigen tekst te maken. De avond zal worden vervolgd met een spetterend feest, waar je zeker bij moet zijn!

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl