Nistelrode op Hart van Nederland SBS 6

Nistelrode op Hart van Nederland SBS 6

Vanavond Hart van Nederland SBS 6 – 22.30 – Bimbo en Bowie gaan Nationaal.
We dachten dat het verhaal eindigde met ‘ze leefde nog lang en gelukkig’ en dat is ook zo alleen Hart van Nederland dacht wel dat het de rest van Nederland nog even wilde weten. Vanmorgen om 10.00 uur was het zover dat de verslaggevers van Sbs6 bij Theo en Carla kennismaakte met Bowie. Deze Beagle is een jachthond die niet echt bevriend hoort te geraken met een eend. Toen de camera te voorschijn kwam ging Bowie er eens goed voor zitten. Na alle verhalen op Mooinisseroi.nl is hij natuurlijk wel al gewend aan de media-aandacht. Voor de familie van de Heuvel was het allemaal iets minder gewoon maar ze sloegen zich er goed doorheen.

Voor de ervaring hoe het nu is om geïnterviewd te worden, kan je het best naar de winkel gaan en vragen hoe ze het vonden. Vanavond is het verhaal te zien bij de late uitzending van Hart van Nederland.(dit natuurlijk onder voorbehoud). Theo, Carla, Vera en Romy hebben hun premiere gehad en wij kunnen dit allemaal bekijken bij sbs6 zo om en nabij 22.46 uur.

Zoals u ziet is de eend ook helemaal ingeburgerd tussen de andere eenden en een heel grappig gezicht als Bowie aangewandeld komt dat hij gelijk even gedag komt zeggen. Een leuk verhaal met een leuk einde. Allemaal kijken dus vanavond.

bron: Mooinisseroi.nl / foto Rian van Schijndel
Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl