Cafetaria 't Tramplein in een nieuw jasje 8-2-2007

Cafetaria 't Tramplein in een nieuw jasje 8-2-2007

Er werd hard gewerkt aan 't Tramplein. De nieuwe uitbater van cafetaria ’t Tramplein wilde het net iets anders. Een paar dagen hebben ze hard gewerkt en nu ziet het er héél anders uit. Moeder Truus en Dochter Tamara zijn heel tevreden met het resultaat. "Wat we voor de opening wilde doen is gelukt en de rest komt nog wel, we zijn er klaar voor."

Nog het een en ander checken, alle stekkers in het stopcontact en ze zijn weer bereikbaar en klaar voor de start. Een nieuw plafond, witte muren en zo zijn er een aantal opvallende veranderingen. De vitrine helemaal vol en het vet heet. Truus en Tamara zijn er klaar voor. De klanten kunnen komen.

Ook al staan ze al een tijd te werken in de cafetaria in Oss, toch is het een leuke nieuwe uitdaging en zijn ze enthousiast om aan het werk te gaan. Tamara, iedere dag komende uit Bakel, doet de meeste diensten in Nistelrode, Truus nu nog wonend bij de zaak in Oss reserveert haar tijd over en weer. Met de plannen in haar achterhoofd om toch nog eens terug te keren naar ons mooi Nisseroi, is er nu alleen de tijd om te werken.
Met mooie openingsaanbiedingen geven ze alle klanten een kans om de werkwijze van bereiding, zoals deze in het Tramplein voortaan zal zijn, te leren kennen.
Truus en Tamara en hun team heten dan ook iedereen van harte welkom!!

De openingstijden zijn van Dinsdag tot en met Zondag
Van 12.00 uur tot 23.00 uur.

(bron: Mooinisseroi.nl)

Cafetaria ’t Tramplein zorgt voor kwaliteit!
In alle belangrijke facetten die zorgen voor een goede cafetaria.
Truus Ploegmakers - van Dijk neemt geen genoegen met minder. Eindelijk kan ze haar eigen producten gaan promoten en klaarmaken. Ze hoopt dan ook dat u deze komt proeven om er zelf een oordeel over te hebben.

* Eigen gemaakte Sate van de Haas en dan zoals het behoort te zijn.
* Echte slager schnitzels
* Spare Ribs uit eigen keuken
* en de overheerlijk echte Hamburgers – die wil je zeker geproefd hebben!

Samen met haar dochter Tamara en het team van cafetaria het Tramplein zorgt ze ervoor dat U van dinsdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 23.00 kunt genieten van deze verse producten en natuurlijk alles wat een cafetaria te bieden heeft.

Informatie nodig of Bestelling doorgeven neem gerust contact op:
Truus Ploegmakers 0412-613669
Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl