Health Center De Beek

Nieuwsitem Mooinisseroi.nl
Health Center De Beek heeft het laatste jaar een grote verandering doorgemaakt, in uiterlijk en bedrijfsvisie. De plek die eens een sport accommodatie was, heeft een gedaante verwisseling ondergaan. De nieuwe eigenaar Patrick Dorenbos heeft er een flinke wind doorheen laten waaien. Eigen verantwoordelijkheid nemen, in alle opzichten en dan allen met het gezicht de zelfde kant op. Deze visie heeft onder het personeel een verschuiving gehad, die voor een positief resultaat heeft gezorgd. De mensen zijn gecommitteerd om niet alleen aanwezig te zijn, maar hier ook hun vaardigheden te gebruiken om de gasten op alle wijzen te bedienen van persoonlijk advies, motivatie en inspiratie. Het is een sportief samenkomen van sociale contacten geworden, voor elk wat wils.

Patrick Dorenbos is erg enthousiast en trots met wat hij tot dusver al bereikt heeft. De sportaccommodatie is in een warm ontspanningscentrum of in de moderne taal Health Center veranderd. Het personeel komt graag werken en heeft de visie gemeen: Ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, in gezondheid en persoonlijk welzijn.
Mensen aan sporen om aan hun eigen persoonlijk welzijn te werken met eigen verantwoordelijk is voor heeft Patrick nog vele acties en dromen, waarvan hij zeker is dat hij die gaat verwezenlijken. Een centrum waar je alles kunt vinden, alle soorten vormen van ontspanning en gezondheid. “Uiteindelijk moeten de mensen het zelf doen “, zegt Patrick Dorenbos, “maar we inspireren en motiveren de mensen graag zodat ze aangespoord worden door te gaan en dan gaat men liever naar een Health center waar je je thuis voelt dan een onpersoonlijk sportcentrum”.

Het zwembad is helemaal vernieuwd, echt gezellig opgeknapt en de inloop is ook veranderd. We hebben ook het assortiment en de openingstijden uitgebreid.
We hebben het Baby- Peuterzwemmen, Kinderzwemlesssen en het Hydrobic.
(Hydrobic zijn aerobic/oefeningen in het water. Door de weerstand van het water zijn de oefeningen effectiever als op het droge. Ideaal voor mensen met gewrichtsklachten, spieraandoeningen, overgewicht, rugklachten enzovoort.)
Patrick: “Wat veel mensen nog niet weten over Health Center De Beek, we hebben ook een sauna en relax gedeelte. Wie intensief sport moet ook weer tot rust komen. De innerlijke rust word ook bevorderd door onze sauna, stoombad, zonnebank en massageruimte .
Te veel om hier allemaal op te noemen. Een compleet Health Center vindt u bij de Beek. Ik nodig iedereen uit eens te komen kijken of gebruik te maken van de eerste gratis proefles. Iedereen is van harte welkom!!”
Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl