Op de koffie bij… Loes van Puur Haar

In dit geval is Loes bij ons op de redactie aangeschoven in ’t Mediahuys. Dat is wat ze doet, ze komt naar je toe. Een ambulant kapster voor alles op het gebied van haarverzorging bij u aan huis. Ben je de volgende klant die aan huis geknipt wordt? Loes komt graag langs, want zo zegt ze: “Bijna alles wat in de kapsalon kan, kan ik ook bij de klant thuis. Waarbij ik het liefst een persoonlijk advies geef.”

Sinds kort is Loes v.d. Heijden, 26 jaar, werkzaam als ambulant kapster in Nistelrode en omgeving. Jongeren, ouderen, heren en dames, iedereen kan bij Loes terecht voor een goed geknipt kapsel en haar-advies. Vanaf haar 15e is ze met het kappersvak bezig. Ze deed haar ervaring op in een kapsalon en ging in 2009 naar Australië ervaring op doen. Deze tijd was ze ook op mooinisseroi.nl te vinden, tenminste de verwijzing naar haar blog van Waarbenjij.nu, werd enthousiast bijgehouden. Na haar terugkomst in 2010 ging ze terug naar de kapsalon, maar het ondernemerschap lonkte. In oktober 2014 nam ze het besluit en zag PUUR HAAR het levenslicht.

Een mooi nieuwe logo, werkkleding, Loes heeft er helemaal zin in. Als ervaren kapster komt ze graag bij haar klanten thuis om de haren te knippen, verven of wanneer ze de haren gestyled willen hebben. Vrienden en familie en intussen ook al trouwe klanten kiezen graag voor de service van een thuiskapster, ofwel ambulante kapster. Met ruim 10 jaar ervaring als allround kapster, voor bijna elke behandeling zoals in een normale kapsalon en dat tegen een leuke prijs.
Zo kan ze haar eigen keuzes maken, haar eigen producten gebruiken; zoals de producten van Kis. En daar werken, waar de mensen haar vragen. Want als ambulant kapster ben je heerlijk vrij in je tijd.Loes: “Ik blijf ook de nodige bijscholing doen. Ieder seizoen vraagt weer om nieuwe modellen. 23 Maart is er een
nieuwe show waar de nieuwste trends en vak technieken gedemonstreerd worden voor de zomer 2015. Hier worden ook nieuwe technieken uitgelegd.”

Het maakt voor Loes niet uit of het dames of heren zijn, een groot of klein kind. Ook voor kleine kinderen is het extra fijn dat ze in hun eigen omgeving kunnen blijven voor de knipbeurt. Je hoeft de deur niet uit en je kan altijd bellen voor een afspraak van maandag tot en met zaterdag; van 9.00 tot 21.00 uur.

Vraag naar een goed haar-advies en ze helpt u graag naar een mooi modern kapsel dat bij u past. Een nieuwe frisse look door de creatieve kappershanden van Loes. “Mocht je interesse gewekt zijn, kunt u mij altijd telefonisch bereiken. Krijgt je de voicemail, spreek dan in, dan bel ik zo snel mogelijk terug.”

Bent u mijn volgende klant die aan huis geknipt wordt? 06-55891087

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl