Voorstelling Vrouw Holland met wijnproeverij

Op vrijdag 18 januari speelt Vrouw Holland de voorstelling ‘Brave meisjes komen in de hemel’, na afloop van de voorstelling is TOP3wijnen.nl aanwezig voor een wijnproeverij.

Bij de voorstelling Vrouw Holland bent u getuige van badrituelen, paalklimmen, kleiworstelen, schommelmeditatie en -hopelijk- een schoon geweten! In dit nieuwe programma kiezen zij het rechte pad. ‘Brave meisjes komen in de hemel’ is een muzikale cabaretvoorstelling, waarin Gabrielle Glasbeek, Marieke Klooster en Karin Noeken samen met pianist Reinout Douma hemelse muziek en helse herrie laten horen. In hun voorstelling van vorig jaar vierde zij een groot succes met ‘de vrijheid van de slecht smaak’.

Theaterliefhebbers met een goede smaak krijgen na afloop van de voorstelling de gelegenheid om de kwaliteit van de wijnen te testen die TOP3wijnen.nl deze avond presenteert. TOP3wijnen.nl verkoopt alleen goede en betaalbare wijnen, waar deze jonge onderneming zelf met 100% achter staat.

Als u zin hebt in een avondje heerlijk ontspannen lachen én een goed glas wijn te drinken dan moet u deze avond beslist bezoeken. De voorstelling begint om 20.15 uur en is te zien in de Pas in Heesch. Kaarten zijn te reserveren via de website van de Pas.
Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl