Overhandiging cheque Goodwill Tour 2018

VORSTENBOSCH - Er waren 90 deelnemers voor de motorrit die gereden werd voor het goede doel Stichting Opkikker op zondag 25 maart. De rit was georganiseerd door Motorclub De Ketel uit Vorstenbosch, met name door Paul Pals en Pieter van der Voorts. 

De dag begon mistig, maar al gauw kwam de zon door en werd het een stralende dag. De tourrit van ongeveer 230 km ging door Brabant en Gelderland. Vanaf het startpunt in Vorstenbosch richting Megen, daar de Maas over en via de dijken Betuwe route naar de Posbank (Veluwe). Vervolgens over de vele dijken langs de Waal richting Duitsland en vervolgens de 7 heuvelenweg (Berg en Dal) weer terug naar het clubhuis in Vorstenbosch.

Paul en Pieter: “We hebben veel positieve reacties gehad over de mooie route. Hopelijk wordt het volgend jaar weer zo’n geslaagde dag.” 

Op donderdag 28 juni overhandigden Paul en Pieter voor het clubhuis van Motorclub De Ketel in Vorstenbosch een cheque van 
€ 450,00 aan Bas  van der Ven (10 jaar), ambassadeur  van Stichting Opkikker.Stichting Opkikker bezorgt langdurig zieke kinderen en hun gezin zo’n 2000 keer per jaar een onvergetelijke Opkikkerdag. Naast de vaak lange behandelingen, ziekenhuisopnames en onzekerheid, zijn deze lichtpuntjes voor hen van groot belang, ze dragen bij aan de mentale gesteldheid van het kind en de rest van het gezin.

Ook heeft Stichting Opkikker 2500 kind-ambassadeurs van 7 t/m 18 jaar die op een vrijblijvende manier invulling geven aan deze unieke functie, zoals het verzamelen van mobieltjes, het geven van een spreekbeurt of organiseren van een sponsorloop.

Bas van der Ven (10 jaar) uit Boekel is zo’n kind-ambassadeur, hij reed mee met de Goodwill Tour in een auto, samen met zijn vader en zusje. Bas heeft ervan genoten, hij heeft veel water en dijken gezien, maar hij genoot nog het meest omdat het voor Stichting Opkikker was.                                                                                                                                                

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl