Wil jij ook opgeruimd het jaar starten?

NISTELRODE - Kom dan naar de lezing ‘Leven met minder spullen’ in bibliotheek Nistelrode. Duurzaamheid - Er is steeds meer aandacht voor duurzaamheid, onze toekomst en die van de wereld. Ook de bibliotheken in Bernheze schenken dit jaar aandacht aan duurzaamheid en organiseren diverse activiteiten en lezingen op dit gebied. De eerste lezing binnen dit thema gaat over verminderen en hoe te leven met minder spullen op duurzame wijze. 

Leven met minder spullen
Sinds 2015 is het boek van Marie Kondo ‘Opgeruimd!’ overal ter wereld een bestseller en dat is niet voor niets. Deze methode is uitermate geschikt om te leren leven met minder spullen en vooral ook hoe je dat doet, zodat je op de lange termijn hier profijt van hebt. Monique Hendriks spreekt vanuit haar beroep als Professional Organizer, waarbij zij specialist is in het aanbrengen van structuur in de breedste zin van het woord. Aan het einde van de lezing kunt je direct thuis aan de slag. 

Kaartverkoop
Wil jij ook leven met minder spullen? Kom dan naar de lezing op woensdag 6 februari van 20.00 tot 22.00 uur in bibliotheek Nistelrode. Kaarten (voor leden €2,50, voor niet leden €5,- én verkoop op de avond zelf €5,-) zijn te koop via de website of aan de balie van een van onze bibliotheken.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl