Opnieuw een kledingbeurs

HEESCH - De eerste Kledingbeurs Heesch, gehouden op 4 januari, is een feit! Het was een geslaagd evenement. Er is heel veel kleding ingebracht voor zowel baby's als kinderen, jeugd, dames en heren. Alle maten zaten erbij, net als gloednieuwe kleding en zelfs veel mooie merknamen!

Onze volgende beurs is op vrijdag 1 februari. Je kunt kleding inbrengen tussen 9.00 en 12.00 uur. Het moet winterkleding zijn, schoon en heel. Je dient de artikelen geprijsd aan te leveren. Voor meer info en/of het opvragen van uw persoonlijke verkoopnummer kun je  contact opnemen met telefoonnummer 06-19940313. Van de verkochte kleding krijg je 90% van de opbrengst, de overige 10% is voor de organisatie. Indien er geld overblijft, dan wordt dit geschonken aan een goed doel, net als de kleding die niet wordt verkocht en niet door jou wordt opgehaald.

Ben je op zoek naar modieuze, vlotte kleding en accessoires (schoenen, tassen, kookschorten, sieraden e.d.) voor weinig geld? Loop dan bij ons binnen in het gebouw van ONS talent aan de De La Sallestraat 3 (de beurs wordt gehouden in de gymzaal). Je bent welkom vanaf 14.00 uur. De beurs duurt tot 20.00 uur. De koffie met een koekje staat klaar.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl