7e editie Nothing Else Matters voor 'Het Zonneschijntje'

HEESCH - Op 2 februari wordt voor de zevende keer de Benefietavond 'Nothing Else Matters' gehouden. Een avond waarvan de opbrengst geheel wordt geschonken aan 'Het Zonneschijntje' uit Oss. Deze stichting zet zich, onder andere, in voor kinderen die het financieel niet breed hebben. Ze doen dit door het regelen van verjaardagsfeestjes, het geven van cadeautjes en het organiseren van uitstapjes voor deze kinderen. Ook gaat de stichting eenmaal per jaar met een grote groep kinderen op vakantie.

Nothing Else Matters gaat dat laatste onderdeel financieel ondersteunen. Met de opbrengst van de benefietavond gaat een groep kinderen op vakantie ergens in Nederland. Even weg van de sleur van alledag en even lekker vakantie vieren!

Om dit te bereiken gaan vijf bands een avond lang muziek maken in Cultureel Centrum De Pas in Heesch. The Blue Moon Rockers (terug van weggeweest), Co-Incidental, Finders Keepers, Factor 3 en The Velvet Roses zetten zich belangeloos in voor dit goede doel.

Op de website www.nothingelsematters.nl kun je meer informatie vinden en meebieden op fantastische items in de veiling. Op de avond zelf wordt ook nog een loterij gehouden.

De deuren van CC De Pas gaan open om 20.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop te bestellen via de website van CC De Pas (www.de-pas.nl ) en kosten dan €11,-. Op de avond zelf kosten de kaarten €2,50.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl